Ribafish – Dnevnik trudnog muškarca 5

by Ribafish
0 komentar

Istuklo Mirka…
Gledam i znojim se, nerviram, skačem. I razbilo našeg macana, bolit će ga glava još par dana, a onda nazad na plaću od 14000 kuna u sabor. Ali će se prije toga fino odmoriti. I onda se pogledam u ogledalo i kažem – jebote, jesi glup… Koliko ti likovi uopće imaju godišnjeg? Za što? Od čega… Sve bi to trebalo pred bikove pustit.

Zametak raste, ja se upucavam familiji. I dok moja najmilija aždajica lagahno buja i stiže me na moje 92 kile, ja cijepam drva s njenim tatom u Petrinji. % metara. pet mrklih metara za nacijepat, prenijet, složit. Zašto se nikad to ne istovari ispred drvarnice, onda pred njom ispili i da je put prelaska do krajnje točke cca jedan metar? Ili da tipovi to ispile onako kako i treba ući u peć. Ma da. Zašto bi život bio lagan…

Mučio sam se tako kojih pet sati, nijemo gledajuć leševe puževa golaća koje moj punac s guštom prije spavanja polijeva Sanitar WC-om. Peka je bila vrhunska. Danas se osjećam ko Mirko, ali sutra idem pošteno raditi svoj posao. S muskulfiberom.

Dilema. Kome je Hrvatsko Ministarstvo prometa postavilo one ogromne jumbo plakate u stilu: Dobro došli u Hrvatsku, molimo vozite polako!
Zašto su to stavili na hrvatskom jeziku? Za koga? Kolko to koštaaaaaaaaaaaaaa…..

[LINK=http://imageshack.us”>Image Hosted by ImageShack.us]

[img src=”http://img400.images-hack.us/img400/8823/potz1-25bd.jpg”]

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.