Restoran Balon po prvi put na Fuliranju!

Na terasi Oleander hotela Esplanade tijekom zagrebačkog Adventa kroz studeni i prosinac možete probati kreacije chefa Stipana Iličića!

by Ribafish
0 komentar

Ove godine poznati zagrebački restoran Balon uskoro slavi 20 godina rada, a osim što svakoga dana možete uživati u vrhunskim jelima Stipana Iličića na Prisavlju u blizini rijeke Save, do kraja Adventa ćete moći isto to napraviti i u centru metropole, točnije na terasi Hotela Esplanade!


Na pitanje kako su se odlučili na ovaj korak, kroz smijeh nam odgovaraju – a zašto ne! I tako je nastala jedna od najjačih postava na Fuliranju od čak 13 ljudi zaduženih da vam uz pjenušce Kota i 4-5 različitih jela Advent ostane u još boljem sjećanju!


Na brzinskom kušanju prije odlaska na VinoCom, festival vina koji se još dva dana održava u Hotelu Esplanade, uživali smo u gulašu od hobotnice s njokima i brdom mediteranskog bilja, Stipanovom brutalnom bečkom šniclu s kremom od krumpira i mrvom brusnice, izvrsnom pork belly sendviču te totalno hitu – rolici s patkom.


Iako je bečki u Balonu jedan od najboljih u Hrvatskoj i sigurno će ga biti i u restoranu i nakon Adventa, nitko ne može garantirati da će se to dogoditi i s ostatkom jela na Fuliranju, pa što prije krenite do prve Balonove kućice u povijesti!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.