Q’ART u diWine Baru: Kava, pjenušci i kreativci u Ilici 93

U suradnji sa sve popularnijim Projektom Ilica: Q'ART, novootvoreni zagrebački diWine Bar, pokrenuo je projekt malih sajmova nedjeljom. Prilika je to da uz uživanje u nedjeljnoj kavi i čaši pjenušca, prošvrljate po izložbenim stolovima kreativaca koji inače izlažu u okviru Projekta Ilica. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Okupljanja pod nazivom „Q’ART u diWine Baru“ svojevrsna su ekstenzija Projekta Ilica, a započela su prošle nedjelje, 20. studenog, kada su svoje proizvode predstavili Cork Croatia, Art by Tinka, Minerva Collection, Ghrei kozmetika i Ekomedo. „Mali sajam genijalnih stvari“ kako ga od milja nazivaju, otvoren je nedjeljom od 12 do 18h. Druženja se nastavljaju naredne tri nedjelje u studenom i prosincu, te zatim ponovo u siječnju.

Želimo da naš Q’ART živi! Pa smo u suradnji sa Projektom Ilica odlučili oživjeti Ilicu svake nedjelje – barem onaj njen dio koji se nalazi na broju 93“ – poručili su iz diWine Bara. „Dođite nam na finu kavu ili na čašu pjenušca, uživajte u biranoj glazbi i usput prošvrljajte po štandićima naših kreativaca. Sigurni smo da ćete pronaći neku sitnicu koju ćete pokloniti dragoj osobi (uključujući i vas same). O izbjegavanju stresa oko kupovine božićnih poklona da i ne govorimo. Za kraj, ponesite kući bocu vina iz naše pop-up vinoteke“ – dodaju.

Ukoliko vam ova genijalna suradnja nije dovoljan razlog da dođete do diWine Bara, napominjemo da u vremenu happy houra, od 12 do 14 sati, imate priliku popiti čašu Enosophijinog pjenušca Today Blanc i Today Rose na akciji 1+1. Prevedeno, to znači da čašu izvrsnog pjenušavog vina dobivate po cijeni espressa. Da, znamo, kava je ionako out 🙂

Vidimo se u nedjelju u Ilici 93, zar ne?!

Tekst: Irena Lučić, diWine Portal

Foto: Arhiva izlagača

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.