Punim jetrima po Brodu, dašak Kambodže u Makarskoj…

by Ribafish
1 komentar

Nekom je rujan u odnosu na cijelu godinu kao ponedjeljak prema tjednu, ali za mene je to jedna totalna adrenalinska injekcija.

Osim što je Junior bez imalo otpora sretan i prpošan krenuo u drugi „A“, ja i dalje nisam našao posao, ali fuševi nalaze mene.

Što ne znači da mi ne šaljete besramne ponude koje ćete plaćati novcem, a ne obećanjima, no o tome neki drugi put, jer sad kreću dvije i pol najavice kad i gdje se možemo družiti ovih dana, odnosno barem malo popričati i ubosti kojeg pivkana!


Uploaded with ImageShack.us

Kao prvo, u petak, 06. 09. 2013. U 18.30 (taman stignete poslije predavanja na Klasije pogledati utakmicu), na centralnom trgu u Slavonskom Brodu, gradu moćnih curlaša i prekrasnih žena, moja malena kost ima putopisnu prezentaciju s powerpointom radnog imena Pivski turizam – punim jetrima.

U njoj ću na sebi svojstven, šaljiv i nadasve pitureskan način opisivati doživljaje iz šezdesetak država kojima je prošla moja sretna guza. Predavanje će se održati u sklopu Biciklijade Mali Pariz – Klakar (by Udruga Lima – www.udruga-lima.hr, facebook: Udruga Lima) koja je prvi put održana 2010. godine.

Do sada su predavači bili Martin Čotar (Istarska županija), Meri Vidulin (Maistra d.d.) i Darinka Jug (Udruga Moj Bicikl), a ove godine će gostovati i inozemni predavač – Gerhard Ablasser iz Graza.

Dakle, možda je kucnuo čas i stvarno naučim voziti bicikl, oklade se primaju na stranicama: malipariz-klakar.com, facebook: Biciklijada Mali Pariz – Klakar! Brođanke, raspletite kose, Brođani vadite čvarke i rakiju, vidimo se u petak!

Ali to nije sve, jer već u subotu u Makarskoj, gradu prelijepih žena te muškaraca koji oće popit, moja malena kost ima velebno predavanje o Kambodži, pivima, masaži, plivanju baterflaja s Go Pro kamerom na čelu u moru onkraj Sihanoukvillea

i pokojem insektu koji mi je završio u tanjuru.

———————————————————

Makarska travel fest je prvi festival s ciljem promicanja putovanja u organizaciji agencije Da, da, da, želim putovati, a glavni program i tribina će se održati u kongresnoj dvorani Hotela Meteor u subotu 07.09.2013., s početkom u 17 sati.

Uglavnom, svima vama s crvom u guzi, eto idealnog vikenda, after party je u caffe baru Smile, nadam se da se vidimo!


Uploaded with ImageShack.us

A onda, 21.9. tradicionalna konvencija homebrewera/malih pivara u Magic Beer Roomu…
Je li to treća najava?

Vidimo se pipl, jedva čekam!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

m 11 rujna, 2013 - 21:58

Zanimljivo.

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.