Prva ovogodišnja ribarska fešta u Vrsaru uz Klapu Teran i riblje specijalitete

Ribarska fešta održava se na rivi u Vrsaru, u petak 28. travnja 2023. godine u 17 sati kada i počinje zabavni program.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Osim tradicionalne ponude ribljih specijaliteta, organiziratori su se pobrinuli i za dječji kutak s radionicama za najmlađe posjetitelje te nastup Klape Teran. Na pozornici će se izmjenjivati Alfa Time Band i Tu i Tamo Band koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.

Igre za djecu na temu mora

Najšareniji kutak Ribarske fešte je dječji kutak s radionicama na temu mora za najmlađe posjetitelje. Djecu očekuju crtanje, izrada akvarija, pecanje ribica i mnogo kreativne zabave koju je za ovu priliku osmislila udruga Birikina. Radionice u dječjem kutku su besplatne, a održavaju se tijekom trajanja fešte od 17.30 do 19.30 sata. Ovim putem organizatori pozivaju najmlađe goste da se uključe na radionice i kušaju riblje specijalitete.

Morske i istarske delicije za gurmane

Gourmet ponudu čini tematski podijeljenih punktovi na bijelu ribu, plavu ribu, školjke te fritto misto. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kanaštrelama i šparugama, kapešante, pedoći, riblja salata, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije.

Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na prvoj ovogodišnjoj fešti pripremati Ante Juran na štandu s plavom ribom.

Ukoliko želite kušati, pokloniti ili odnijeti kući neku izvornu istarsku deliciju, za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako ćete na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.

Vidimo se u Vrsaru!

Web https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/
Facebook https://www.facebook.com/VrsarIstria
INSTA https://instagram.com/vrsarinspires/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.