Preporučak ponovo jaše: Spojili smo Papavero pizzu iz dostave i Barbarossu Tomaz!

by Ribafish
0 komentar

Kad ti stožer zabije kajlu, ti se samo nasmiješi, izvadi bocu vrhunskog crnjaka i naruči brutalnu talijansku pizzu sa slavonskim štihom. Hvala puno što postojite Papavero i Vinarija Tomaz!

Kasandra se raspisala i snimila video, ja sam samo guštao…

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Opet se vraćamo na početak ove nesretne godine i dalje podržavamo naše ugostitelje koji se bore rukama i nogama da zadrže svoje radnike i opstanu u ova izazovna vremena.

Ovu smo nedjelju odlučili da nećemo kuhati već ćemo naručiti. Papavero nas je navukao svojim objavama na društvenim mrežama, slinice su potekle, a mi smo se uhvatili njihovog web shopapreko kojeg možete naručiti nešto iz kuhinje ili pizzu majstora tijesta Pasqualea. Naravno, plaćanje je online, a dostava po svim epidemiološkim pravilima!

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Nemojte zaboraviti da Papavero ima i svoj dio ponude bez glutena za one intolerantne, a mogu vam dostaviti i svoj desert – još mislimo na njihov fantastičan cheesecake.
Obratite pažnju na njihova dnevna jela po posebnoj cijeni, a skupljajte i naljepnice (50 potrošenih kuna – 1 bod) i nakon 10 skupljenih bodova – pojedite pizzu po vašem izboru na račun kuće.

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Mi smo se odlučili za pizzu koju još nismo probali (a jako smo gladni) i to Pizzu 2 share! Na ovoj ogromnoj pizzi možete iskombinirati čak do četiri vrste nadjeva, a mi smo se odlučili na Vrhunsku (s pršutom), Talijanovu (dimljena šunka i kobasica) i Slavonku za malo pikantniji doživljaj (s kulenovom sekom i kobasicom).

papavero_vilicomkrozhrvatsku

Uz ovu smo pizzu popili Decanterovim zlatom ovjenčan Barbarossa Superior Teran vinarije Tomaz koji bi inače čuvali za neke posebne prigode, jer je ovo zaista posebno vino, no s obzirom na tempo ove godine, nema smisla čekati nešto već uživati u svakom trenutku i učiniti i jednu običnu nedjelju posebnom u društvu odlične hrane i vina.

Naravno, snimili smo i video te se službeno vraćamo našem PrepoRučku i testiramo i dalje naše restorane, samo – doma. Bacite oko na video u nastavku!

https://www.youtube.com/watch?v=fyq6NSvDCwo

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.