Pozitiva Samobor provodi Kickstarter kampanju za Eko edukacijsku farmu GREENVILLE

Nakon 10 godina uspješnog rada s djecom i mladima te 2 godine ulaganja u uređenje i opremanje vlastitog edukacijskog prostora, GREENVILLE otvara vrata i za širu javnost uz vašu pomoć i podršku

by Ribafish
0 komentar
Službena objava:
Ovom kampanjom želimo proširiti i urediti prostor za provedbu radionica za djecu i mlade. Osim vlastitih projekata koje provodimo, pružamo podršku drugim organizacijama, pojedincima i grupama u njihovim inicijativa – gradimo i razvijamo poligon za održivu budućnost.
GREENVILLE se nalazi u prirodnom okruženju Vrhovčaka u Samoboru i prostire se na 1964 m2. Obuhvaća stambeni objekt sa smještajem i zajedničkim prostorom za druženje, vrt, voćnjak i prostranu livadu za aktivnosti u prirodi.  Uspješna crowdfunding kampanja omogućit daljnje ulaganje kojom će se zatvoriti i opremati funkcionalan radni prostor za provedbu radionica za djecu i mlade.
Pomognite u ostvarenju naših ciljeva, a kroz vašu donaciju odaberite i nagrade, odnosno „perkove“, koji predstavljaju materijalnu vrijednost za podržavatelje.

Doprinos kampanji će omogućiti:
– provedbu međunarodnih i lokalnih programa u područjima zaštite okoliša, održivog razvoja,
vrtlarstva i korištenja tehnologija u biouzgoju koji godišnje okupljaju preko 300 djece i mladih
– stvaranje novog turističkog sadržaja zasnovanog na načelima ekološkog turizma i održivog razvoja
– revitalizaciju ruralne zajednice i ulaganju u njenu prirodnu i kulturnu baštinu


Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor je već 10 godina glavna pokretačka snaga razvoja zajednice. U dosadašnjem radu, kroz provedenih 20 međunarodnih projekata te preko 200 lokalnih projekata Pozitiva je osnažila djecu i mlade znanjem i vještinama potrebnim za aktivno građanstvo, lakši ulazak na tržište rada te ekološki osvješten i zdrav život.

Kvaliteta rada Udruge prepoznata je 2021. godine dodjeljivanjem 2 akreditacije za provedbu međunarodnih programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti, a 2019. godine je dobila nagradu Grada Samobora za izniman doprinos razvoju zajednice.

Više o radu Udruge možete pročitati ovdje: https://www.pozitivasamobor.hr/

Više o Eko edukacijskoj farmi Greenville možete pročitati ovdje:
https://www.pozitivasamobor.hr/home/zeleni-vrh/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.