PLACE2GO 2023: Ne propustite tribinu s profesorima geografije Dejanom Nemčićem i Ribafishom!

Prošli tjedan u Aziji, ove nedjelje u Zagrebu, nakon live javljanja u razredu kolege Nemčića, naletite poslušati par priča s putovanja širom Planeta od strane najboljeg profesora na svijetu i moje malenkosti!

by Ribafish
0 komentar

Nakon stvarno dugo vremena opet sam putovao, desetak dana na čudesnoj Šri Lanki je proletjelo kao produžeci s Brazilom… Da me nije strzao slavni profesor Dejan Nemčić da se javim uživo na sat geografije, gotovo da ne bih ni palio mobitel osim za slikanje, ali nadam se da je i njegovim učenicima bilo zabavno kao i meni. Inače, kolega Nemčić je uveo praksu da mu se prijatelji i poznanici uživo javljaju ako su negdje u svijetu, i na toj ideji mu stvarno skidam kapu.

Na desetom jubilarnom festivalu PLACE2GO, uz brdo drugih putnikea gostujemo upravo i nas dvojica, ispituje nas naša najdraža Vlatka Vužić i garantiram malo zabave i možda neki podatak koji će i vas natjerati da se zaljubite u putovanja i naš jedini Planet. Više detalja u službenoj objavi!

Službena objava:

U ljudskom životu 10 godina nije puno, a u vijeku jednog sajma 10. godina znači da smo savladali sve dječje bolesti, da je projekt „stao na noge“, da ga je publika prepoznala i da su izlagači s prvih 9 godina bili zadovoljni. Ono što je za ovaj „mali i simpatični“ sajam značajno je da raste, i to ne samo kvantitetom, već i kvalitetom. Vidljivo je to prije svega u činjenici da su ga prepoznale zemlje koje svoje turističke potencijale još do sada nisu prezentirale hrvatskom tržištu, a za prvi put odabrale su upravo PLACE2GO.

Jeste li spremni za putovanje? Mi jesmo! I ubrzano se pripremamo. Naše prvo sajamsko after covid putovanje odlično je prošlo, a prvi sajam skijanja PLACE2SKI pripremali smo prošlu jesen (1.-2.10.2022. Family Mall Zagreb).

Sva naša pažnja i ambicija usmjerena je na PLACE2GO 2023. koji će se održati od 24.-26.3.2023. u Areni Zagreb. PLACE2GO 2023. bit će presjek ponude i potražnje u turističkom sektoru. Očekujemo velik broj posjetitelja. Zašto? Zbog zanimljivog koncepta, vrhunskih prezentacija, vrijednih nagrada za posjetitelje i 25 godina iskustva u organizaciji sličnih događaja. Nemojte čekati da vas putnik traži, vi pronađite njega!

Pružimo priliku putniku da otkrije ljepotu našeg planeta i podijelimo s njim svoje iskustvo i znanje.

 

PLACE2GO u nekoliko točaka

■  Najveći turistički sajam u Hrvatskoj

■  Prvi put održan 2012. godine

■  Mjesto susreta ponude i potražnje turističkih destinacija

■  Obuhvaća i B2B i B2C segment

■  Do sada nastupilo preko 500 izlagača iz 34 zemlje svijeta

■  Sajam traje 3 dana, (od petka do nedjelje)

■  Petak je B2B dan – ulaz samo za akreditirane poslovne posjetitelje

■   B2B 10 – 16 h nakon 16 h otvoreno za sve posjetitelje

■  Subota i nedjelja su B2C – ulaz je besplatan

■  Radno vrijeme sajma 10 – 19 h

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.