Pizza party: Pizza edukacija dolazi na vaš tulum raditi vrhunske pizze!

Naručivanje pizza iz dostave je so last season, vrijeme je da dobijete kompletnu uslugu, od majstora, do peći i logično vrelih fantastičnih pizza! Davor Milić i Pizza edukacije ponosno predstavljaju novi projekt u kojem pizzaiolo dolazi do vas!

by Ribafish
0 komentar

Davor Milić je netom napunio 45 godina, a u bogatoj je karijeri ovaj kuhar po struci prošao Rovinj, Vir, Madonnu di Campiglio, Semering, Arber i još puno restorana širom domovine i Europe. Pizzu je naučio raditi u Pragu, bio uz obitelj Vanjak u najboljim danima, a danas je ponosan vlasnik „Pizza edukacija“ čiji je koncept kao konzultant, a bogami i šljaker nedavno ubacio i u pizzeriju Fratelli na Borovju.

„Svakako bih htio zahvaliti svome mentoru Slavku Rubilu što me uveo pred dvadesetak godina u svijet pizza, kao i Barbi Marinu Vanjku što je to znanje izbrusio i podigao na višu razinu. Bez njih, ne bi to danas bilo tako… Danas tako na tečajevima najveći naglasak stavljamo na tijesta za napoletanu, ali ne bježimo niti od romana niti klasičnih inačica. Ionako sve kreće od brašna. Najviše radim individualne edukacije od jednog do troje polaznika, jer se želim maksimalno posvetiti svakom pizzaiolu. Uz to, tu su još i consulting, postavljanje i otvaranje pizzerija, pa ako ste pomišljali krenuti u biznis…”, govori Davor koji mi je oprostio što ga stalno zovem Dario, najdublja isprika još jednom 😊.

Osim što konzultira, poučava i danonoćno stvara sjajne pizze (ne samo u svom prostoru, nego i kod vas u lokalu, kući, stanu, svugdje), Davoru je nedavno pala na pamet ideja i da digne vaš rođendan, imendan, razvod ili bilo kakvu drugu proslavu na viši level i nakon rezervacije se stvori na dogovorenoj adresi s prijenosnom peći Ooni, opremom koju distribuira sam i s ekipom povezanom oko brenda talijanskih delicija Lareto Food, Pizza Premium Brandsa obitelji Vanjak i Darko Dragšić – vlasnikom firme Sve za pizzerie (Lilly Codroipo program, sitan inventar za pizzerije – kašete, lopate, špatule…).

Uglavnom, kad ste se dogovorili, Davor dolazi sat dva ranije radi zagrijavanja, a kad se atmosfera zahukta, vadi bule, najfinije sastojke i kreće s ultrabrzim pečenjem. Nema čekanja, nema hladnih kartonastih pizza, svi pričaju o vašem tulumu! Idealna kombinacija, zar ne?

No, da bi što više ljudi bilo zadovoljno, potrebna je i širina, pa nam je Davor u prostorijama Lareto Fooda na istoku metropole ispekao desetak šarolikih pizza i ponovo nam dokazao da je jedan od svega par kompletnih zagrebačkih pizza majstora koji se nemaju čega stidjeti.

Dva dana pripremano tijesto za napoletanu ima tu svevremensku nježnost, riječ za koju u Hrvatskom jeziku nema ekvivalenta engleskoj chewy, jer „žvakljivo“ to svakako nije, nebeski nježno, lagano, poput prvog slova u novoj bilježnici. Divota. Uglavnom, pitajte Davora što je to autoliza…

„Pizza party je ideja koja se dugo kuhala i sad je spremna za realizaciju. Po dogovoru dolazim gdje treba i u najkraćem mogućem roku iskrcavam do 20 premium pizza. Uz svoje znanje i opremu, (inače kod mene možete nabaviti peći Sud Forni, MP Forni, miksera Mecnosud, puno toga iz Ooni programa kao i bulirke, salamoreznice, romanjole Sammic, kašete, lopate i drugi sitan inventar za pizzerije), surađujem i s Lareto Foodom, Marinovim Pizza Premium Brandsom i Sve za Pizzerie, tako da će teško biti nezadovoljnih.“ završava Davor.

O namirnicama je sve rečeno u tekstovima i objavama o Lareto Foodu, samo najbolje stvari iz Italije, dakle apsolutni užitak od klasične Margherite, preko pizze s mortadelom i umakom od pistacije, buratte i tartufa, Capo… Davor je pekao, mi smo sve manje jeli i uživali od izvedbe, preko objašnjavanja do same degustacije. Pa ako imate volje doći ne njegove tečajeve, javite se, a ako imate želju da vam rasturi tulum i opet ga zovite. Samo oprezno. Jednom kad probate Davorove pizze, teško će vam se biti vratiti u normalu. Svaka čast!

 

Davor Milić, Pizza Edukacija:

Mob: +385 95 9077 727

Mail: mile.vrsi@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/Pizzaedukacija

IG: @pizzaedukacija i @davor milic77

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.