Pivovara Lepi Dečki sada omogućava pretplatu na svoja piva putem NFT tokena

Najveća međimurska craft pivovara najavljuje revolucionarnu inicijativu koja će preoblikovati način na koji se prodaju piva

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
NFT tokeni su jedinstveni digitalni tokeni koji se temelje na tehnologiji blockchain. Kada se koriste za pretplatu na pivo Pivovare Lepi Dečki, NFT tokeni omogućuju kupcima da osiguraju pristup izvanrednim pivima po povoljnim cijenama i na poseban način.

Ova nova inicijativa omogućuje pivoljupcima da kupe NFT token koji predstavlja pretplatu na pivo Pivovare Lepi Dečki za određeni vremenski period. Kupci mogu kupiti NFT token za različite duljine pretplate i odabrati žele li primati pivo mjesečno, tromjesečno ili godišnje. Uz to, kupci će dobiti pristup posebnim pivskim događajima, ekskluzivnim izdanjima piva i drugim prednostima koje se mogu iskoristiti samo s NFT pretplatom.

Pivovara Lepi Dečki prepoznaje važnost blockchain tehnologije i NFT tokena te vjeruje da će ova inovativna inicijativa preoblikovati način na koji se prodaju piva. Ova novost omogućuje kupcima da postanu dio zajednice pivoljubaca koji cijene najbolja piva koja nudi Pivovara Lepi Dečki.

Kupci NFT tokena imat će priliku osvojiti ekskluzivne nagrade, uključujući specijalne izdanja pivskih boca, pozive na privatne degustacije i još mnogo toga, što ih čini dijelom zajednice koja cijeni kvalitetu i inovacije u pivarskoj industriji. Kupovinom NFT tokena za dulja razdoblja od tri do pet godina, kupci dobivaju rođendanske poklone koji će biti dostavljeni na njihove adrese na njihove rođendane. Ovo je dodatni način na koji Pivovara Lepi Dečki naglašava važnost svojih kupaca i čini sve kako bi se osjećali posebno.

darkmares.com

Uz sve navedeno, kupci NFT tokena Pivovare Lepi Dečki također dobivaju popuste do 10% na hranu i piće u restoranu Stari Hrast i u Pubu uz pivovaru, što dodatno naglašava prednosti pretplate putem NFT-a. S ovom inovativnom inicijativom, Pivovara Lepi Dečki nastavlja ostati predvodnik u inovacijama u pivarskoj industriji. Ako želite postati dio ovog uzbudljivog novog načina kupovine piva, posjetite stranicu Pivovare Lepi Dečki i kupite svoj NFT token danas!

LD BREWERY (Pivovara Međimurski Lepi Dečki)

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.