Pet godina bez tebe

RJP 05.10.2005. - 28.02.2018.

by Ribafish
2 komentara
Onoga trenutka kad sam na Zanzibaru otišao na plažu na koju smo trebali ići skupa i odlučio zauvijek završiti s ovim prokletim životom, na nebu se pojavilo ovo.
Pogledao sam, a zatim i pofotkao oblak i zaključio da mi, baš poput subotnje duge na cesti daješ nekakav znak, i da bi jako naljutio da odustanem od svega.
Pa sam još tu, tražim tvoje znakove, najljepšu plažu za nas i pokušavam raditi lijepe i korisne stvari za dobre ljude. Plivam dalje, za tebe i sebe i cijeli svijet…
Beskonačno fališ Mališa, voli te zauvijek tvoj tata
Ako vam je stalo do mene, nemojte me pitati kako sam, jer nisam dobro, niti ću ikada biti, ali ako imate ideje, volje i vremena za neku akciju čišćenja, educiranja ili bilo čega veselog i pozitivnog da svijet bude bolje i kvalitetnije mjesto – tu sam.
Duboka podrška svim ljudima koji su proživjeli svoje tragedije i ne daju se. Vjerojatno smo s nekim razlogom još uvijek ovdje. Ne dajte se.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

2 komentara

LM 1 ožujka, 2023 - 09:52

Ne poznam te, sad prvi put cujem za tebe, ali ti se divim. Strasno je to s cim moras zivjeti ostatak zivota. Zelim ti svu snagu ovog svijeta. Budi hrabar i zivi zivot i za njega.

Odgovori
Ribafish 19 ožujka, 2023 - 16:51

Puno hvala

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.