Osveta strojeva…

by Ribafish
1 komentar

Dođe vrijeme za veliku čistku.

Jednostavno se probudiš i shvatiš da ti se stan pretvorio u antikvarijat i da se izmičeš hrpi starih mrtvih stvari, umjesto da ih zamijeniš živim i veselim.

Pa sam si tako kupio bosiljak i mentu, i stavio na hrpu sve tri bivše telke.

Rade, kilavo, ali rade, pa ako bi ih netko htio uzeti u dobre ruke, još ako je to neki Lovejoy pa da plati štogod, nitko sretniji od mene.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mala je iz 1975, crna iz 1990, sivko 2000.

Jes da su pune uspomena, koliko je suza uz njih isplakano, smijeha izbačeno, pa čak i jel… znate, onda nije bilo kompjutera, ali vrijeme je da napuste kuću. Eto.

No, to nije sve!

Naime, nakon 18 godina druženja i uglavnom većinske vjernosti, danas je u vječna lovišta otišao moj dobri Usislav Štokotrgić – Dule, sustanar, drug te desna ruka…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pokoj mu motoru, sigurno je u usisavačkom raju, nego, dajte mi recite, kojim pastuhom da ga dostojno zamijenim, a da ne košta tri prosječne plaće?

Što je sad dobro, jako, lako čistivo, koturavo, da se ne prevrće, seksi, i da mi koke oma daju kad ga vidu sparkiranog na balkonu?

Fala unaprijed na savjetima, šmrc, Duleeeeeeeee…

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Sin 1 kolovoza, 2013 - 10:44

Nemoj slučajno to ostavit kraj kontejnera za smeće, nego lijepo potrpaj to u Klita i pravac reciklažno dvorište. Ak’ ti ne stane u auto, zovi mene pa ćemo to potrpat u moj Kangoo.

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.