OPG-a Izvori života: Dani pjenušaca i jagoda ovog vikenda u Iloku

by Ribafish
0 komentar

Ova će se manifestacija održavati svakog vikenda do kraja svibnja. Pa kako se ovog vikenda u Iloku održava i Festival traminca, jasno je gdje trebate poći!

Službena objava:

Već ove subote i nedjelje od 11 do 21 sati dobrodošli ste u dvorište, na trijem i terasu Ribarske kuće u Iloku gdje će se točiti pjenušci ekološkog imanja, OPG-a Izvori života i sljubljivati s jagodama.

Iločki Podrumi: Kako sam popio najstarije i najskuplje vino u životu, Traminac 1947.

Hedonistički užitak na obali Dunava, s pogledom na moćnu veliku rijeku na krajnjem istoku Hrvatske.

Jedinstven je to događaj u sezoni jagoda, da se u sočnom i slatkom voću u uživa uz čašu pjenušavog vina. Zašto bi to bila samo tradicija elite na najprestižnijem teniskom turniru Wimbledon, gdje se poslužuju jagode sa šlagom i rastaču hektolitri šampanjca? Taj jedinstveni događaj zahvaljujući obitelji Zelenika, koji proizvode pjenušce na tradicionalan šampanjski način sekundarnog vrenja u boci, od sada postaje tradicija u Iloku s najljepšim pogledom na Dunav.

Ovaj luksuz dostupan je svima u Kušaonici pjenušaca, vina i čokoladnih pralina uz prethodnu najavu pozivom na 095 373 08 28 ili putem Facebooka Izvori Života, zbog poštivanja potrebnih epidemioloških mjera. Dođite u Ilok, uživajte u nagrađivanim pjenušcima i domaćim jagodama, osluškujte prirodu i potaknite emocije.

Dopustite si da vam mjehurići zagolicaju sva osjetila i podare vam radost sa slatkim jagodama. Priuštite si trenutke istinskog hedonizma daleko od buke i vreve grada u opuštajućem ambijentu tradicionalne iločke ribarske kuće.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.