Old Pilot’s Gin: Priča s tvorcima svjetskim zlatom ovjenčanog napitka!

by Ribafish
0 komentar

Oni su Tomislav i Hrvoje, dva mlada čovjeka koji su uz svoje stalne poslove (pilotiranje & IT management i consulting) pronašli sebe u hobiju koji im je nakon puno truda donio svjetsku slavu.

Naime, u malenom prostoru u Rudešu već neko vrijeme kuhaju gin, i to toliko dobro da su osvojili medalje u Americi i Velikoj Britaniji i to na International Wine and Spirits Competition u kategoriji London Dry.

Divno je vidjeti uporne, hrabre i odvažne ljude koji su upotrijebili svoju kreativnost, maštu i jako puno truda (preko 50 šarži/kuhanja) kako bi uživali u onome što vole, tako da uopće ne piju tonike uz svoje čarobne napitke.

Stari frendovi su strogo odijelili poslove oko kuhanja (Hrvoje) i svega ostalog (Tomislav), a za brendiranje i ambalažu ostavili na brigu agenciji koja je odradila sjajan posao.

Uletjeli smo im na brzaka u njihovu destileriju Duh u boci, kušali zlatom ovjenčan klasični Old Pilot’s i novitet na hrvatskoj sceni, Limited Edition Barrel Aged Gin s, logično, hrpom vanilije u nosu, a bogami i na nepcu.

Uzmite si pola sata vremena i poslušajte i pogledajte u videu što imaju za reći Hrvoje Bušić i Tomislav Anadolac, ljudi kakve ova zemlja jednostavno treba da od njih nauči kako se radi posao. Svaka im čast!

Sve detalje potražite na njihovoj službenoj stranici Duh u boci, a za više informacija i sjajan tekst Zorana Vitasa.

 

Video

 

Foto: Surove strasti, Duh u boci, Ribafish

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.