Oktoberfest u Medvedgradu u Ilici od 28. rujna do 1. listopada!

Najbolji način za pozdraviti Oktoberfest jest donijeti dio njegovog duha i ugođaja u srce Zagreba – u Pivnicu Medvedgrad Ilica!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Medvedgradova inačica Oktoberfesta čeka vas od 28. rujna do 1. listopada! Vi donesite dobru volju i spremnost na zabavu, a mi ćemo vam servirati:
CugMajstor 1L po cijeni od 4€ – Imperial pilsner s 6,1% alkohola i IBU 32, lager je finog, kremastog okusa s plemenitim vrstama njemačkih hmeljeva. Skuhan je u suradnji dvojice vlakovođa: Božidara Kostanjčara, Medvedgradovog majstora pivara i Matta Hollingswortha, poznatog samoborskog kućnog pivara.
Upravo je CugMajstor stil piva koji se uobičajeno pije na Oktoberfestu – pilsner s većim postotkom alkohola, a kako i doliči Oktoberfest ‘porcijama’, CugMajstor će se stizati na stol u kriglama od 1 L i to po posebnoj cijeni od 4 €!
Oktoberfest na tanjuru – od pivskih pereca preko pola pečenog pileta, kobasice s dinstanim kiselim zeljem i krumpirom, pečene svinjske koljenice, Oktoberfest hot doga s bavarskom kobasicom pa do šmarna i štrudle od jabuka s vanilin preljevom.

PrinÿÛ

Ukratko, hrana koje se ne bi posramila ni sama Bavarska i nakon koje će CugMajstor kliziti kako se i priliči. Ova posebna ponuda hrane bit će vam dostupna tijekom cijelog dana, sva četiri dana.
Oktoberfest je tradicionalno bavarski, a našu verziju Oktoberfesta odlučili smo začiniti nečim tradicionalno našim – tamburašima! Stoga će vas u četvrtak, petak i subotu od 20 h navečer dodatno zabaviti i tamburaški sastav Kao nekad.
Povedite društvo, sa sobom ponesite dobro raspoloženje i vidimo se u Ilici!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.