O, dojak…

by Ribafish
0 komentar

Pamtim to kao da je bilo jučer. Kad smo bili na svadbi bivšoj najboljoj prijateljici i ja se poluuspješno nabacivao zgodnoj plavuši udaljen od svog stola nekih dvadesetak metara. Odjednom mi se obrati konobar s riječima – «Gospodine, poruka za vas!» Sav zbunjen uzmem iz njegove ruke zamašćenu salvetu na kojoj je supijanim rukopisom bilo napisano:

«Bolje odojak u ruci nego dojak na grani – dolazi, stigla je klopa!»

Autor je naravno bio Von Smile alias svijetuboci.blog.hr, plavuša je ispala iz igre na određeno vrijeme a ja sam se vratio na toplu krmetinu. Toga sam se detalja sjetio čitajuć njegov blog pa mi je istovremeno pala i ideja za početnu rečenicu mog prvog romana u nastajanju. Kako su prve rečenice obično ono što primami čitaoca da i kupi knjigu i kako ću do smrti biti oduševljen i Aurelijanom i streljačkim vodom i aparatom za led, mislim da s ovim imamo hit!

«Plavuša masivnih dojaka koja se u tom trenutku pojavila na ulazu u birc toliko me se dojmila da sam od intenzivnog stiskanja pivsku flašu u ruci podijelio na kremen i kvarc.»

Toliko za sad.

Uvijek kad idem prema svojoj vali stanem i pogledam Vis u daljini. Na što vas podsjeća obris otoka u daljini? Koji detalj iz kojeg književnog djela? Ajmo!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Otišao sam s Korčule, ali imam još jedan post u rezervi. Uskoro. Vraćajući se prema kopnu, zaključio sam da je od arhitekture Ploča jezivija jedino njihova debilno-retardirana signalizacija za doć do ceste koja vodi za Split, kako trajekti u Hrvatskoj ne poznaju vozni red i kako u Veslu u Trpnju ima fantastična pizza. I naravno, shvatio sam da je Sejo Saxon bio u krivu i da bog ne vozi mercedes.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Bog vozi suzuki!!!

Užasno me dojmio detalj s europskog atletskog prvenstva. Neke himne, naime, ne puštaju na razglas nego ih intonira 8 plavih prekrasnih Šveđanki. I dva pederka, ali nije to bitno. Zvuče predivno, tako da se svaki put naježim. Pogotovo kad Ruskinje ubodu zlato… Zakon!

Još da propjevaju one Mađarice koje su dijelile medalje na plivačkom prvenstvu u Budimpešti…


rudarka – 11.08.2006. u 19:03 kaže: ma daj… kak patetično.. još da svira i naša himna! jesi videl (bolje rečeno gledaš li) Blankine tenesice? Mrak!


Athena Air – 11.08.2006. u 19:27 kaže: grickanje ušesa i repića s odojka je divno.


YT – 11.08.2006. u 20:06 kaže: a što se zbilo s pivom između tog kremena i kvarca?!?!?
jesam žensko, ali isto volim vidjeti dobru dojku.
iako, moram priznati da par dojaka uvijek izgleda bolje nego jedna.
dojka, mislim.


dr.luka – 11.08.2006. u 20:28 kaže: Sretan rođendan sa malim zakašnjenjem..


pizdomehaničar – 11.08.2006. u 20:59 kaže: Nije ti ta rega baš luda, ima jedna u americi, neki lik vozi x5 a na tablici piše “dace Bog” točno tako


crvena – 11.08.2006. u 21:08 kaže: ribice, oces od raba na maraton?


slatka tajna – 11.08.2006. u 22:32 kaže: što ti skaceš sa teme na temu…


Ruki – 12.08.2006. u 00:39 kaže: Citam ja ovako redovito tvoj blog, jer mi je fora… a sad ce pogotovo biti kad procitah za aurelijana i streljacki vod i aparat za led. Nesto najbolje ikad. Samo sto ju ja imam na srpskom (svet je okrugao kao pomoranca :D). I da, kad ces na Rab, frend mi kaze da ces kod njega spavati… koja cast, Ribafisha glavom i perajom imati doma! ;D


MonoperajAnka – 12.08.2006. u 01:00 kaže: Meni je tvoj Rok super sladak – evo zakaj ja dođem povremeno. Osim po dobru priču, iako sam se priča o o-dojkama, plavušama i kako smjestiti frendu naslušala za čitav život provodeći ranu mladost sa sličnim primjerkom. A obris otoka…vjerojatno nije ono na što tebe podsjeća, jer meni je prva asocijacija Žal, a nekak mi se čini da si ti tu vidio nešto drugo….Ili? I sretno i berićetno s tim godinama….


direktorov mamurluk, jao – 12.08.2006. u 12:05 kaže: U Belgiji Bog ipak vozi Mercedes, takve je tablice imao onaj u čiji sam se sudar zabuljio pa i ja razbio auto…


aimee – 12.08.2006. u 12:14 kaže: Mali princ i zmija koja je progutala… slona? Zaboravila sam 🙂 i izgleda kao šešir. Jel to? Ipak sam ja jedna majka :)))


ribafish – 12.08.2006. u 12:56 kaže: – aimee, ajme!!!!! imas pivu!!!!
– ja bi jako došao na rab. užasno jako. ali kako da to objasnim svom uredniku…

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.