Ninina čarobna Shhhuma: Posjetite prekrasan Advent na području Zlatnog Papuka!

TZ Zlatni Papuk zasjao je na blagdan svetog Nikole tisućama lampica te otvorenjem adventa u Aquaparku Shhhuma započeo čarobni advent u planinama

by Ribafish
0 komentar

Službena objava: 

Advent u Požeško-slavonskoj županiji na području Zlatnog Papuka donosi potpuno novi doživljaj najljepšeg doba godine u ugođaju stoljetne šume i najljepše planine u Slavoniji koji će zasjati tisućama blještavih lampica. Na mjesec dana područje požeško-slavonskih općina Brestovac, Kaptol, Jakšić i Velika postat će mjestom za uživanje u zimskim radostima, čaroliji blagdana, zabavnim sadržajima i stvaranju lijepih uspomena.

Jedinstvena božićna čarolija „Ninina čarobna Shhhuma“ započela je u ponedjeljak 6. prosinca, na blagdan svetog Nikole, u Aquaparku Shhhuma uz puštanje lampiona u zrak čime je simbolično započelo najsvečanije doba godine, mjesec pun emocija i vrijeme kad je međusobna briga posebno važna. Upravo nas ovaj mjesec podsjeća koliko su važni dobrota, zajedništvo i mir.

Uz svečano paljenje lampica, nastup dječjih zborova i otvorenje klizališta, zimsku i blagdansku idilu u „Nininoj čarobnoj Shhhumi“ posebno je emotivnom učinio sveti Nikola koji je prije dolaska obišao sve kuće koje okružuju ovo čarobno mjesto u kojemu će posjetitelji moći uživati od ponedjeljka 6. prosinca 2021. do četvrtka 6. siječnja 2022.

Beskrajne lampice, čarobno osvjetljenje, duboka tamna šuma, bajkovita priroda okružuju klizalište, sanjkalište s tubama s umjetnim snijegom, glazbene večeri te kazališne predstave za djecu, druženje s Djedom Mrazom i veliki doček Nove godine u podne, a sve to ovo mjesto čini potpuno drugačijom adventskom bajkom.

Blagdanski duh, uz općinu Velika, posjetitelji mogu doživjeti i u ostalim općinama Zlatnog Papuka – Brestovcu, Jakšiću i Kaptolu. Vrijeme darivanja i blagdanskih radosti na ovom je području započelo u nedjelju 5. prosinca u Jakšiću na dječjem programu u iščekivanju blagdana svetog Nikole. Od četvrtka 16. do nedjelje 19. prosinca u Kaptolu održat će se Humanitarni božićni sajam „Kaptolski zvonci“ na kojem će pravi blagdanski ugođaj stvoriti nastupi zborova, plesnih i kazališnih skupina, dok će u Brestovcu KUD “Berda” organizirati Božićni koncert u subotu 18. prosinca.

Svako godišnje doba u Zlatnom Papuku priča posebnu priču, a prosinac na ovom području sa sobom nosi jedinstven ugođaj. Zimske aktivnosti, blagdanski duh i predivna priroda izvrsna su prilika za otkivanje ove hit destinacije na kontinentu.

Požeško-slavonska županija pruža nezaboravne trenutke za pamćenje.  Više informacija potražite na: www.facebook.com/ZlatniPapuk.

Program „Ninine čarobne Shhhume“ dostupan je na web stranici Aquapark Shhhuma.

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.