Nautic Club Pojoda poziva na večeru chefa Christiana Misirače uz mogućnost kupnje grafika Vatroslava Kuliša

Klupsko druženje uz mogućnost kupnje grafika Vatroslava Kuliša koje će se održati u četvrtak, 15.09.2022. s početkom u 19h u prostorijama Kluba u Praškoj 8.

by Ribafish
0 komentar

Memebers only Nautic Club Pojoda u zagrebačkoj Praškoj ulici nedavno je otvorio svoja vrata. Radi se o klubu u koji pristup imaju samo članovi, ali oni mogu na ručak ili događanja poput ovoga dovesti dvoje novih ljudi, no da ne kompliciramo – sve što vas zanima saznajte na 01 222 9600.


Jelovnik ovog prvog klupskog druženja takve vrste potpisuje chef Christian Misirača, a u sklopu svoje radionice poznati slikar Vatroslav Kuliš članove će upoznati s deset autorskih djela sa svojim potpisom, koje će članovi moći kupiti u obliku grafike. Od svake grafike biti će dostupna tri primjera. Dio prikupljenih sredstva biti će uložen za provođenje akcije čišćenja obale i podmorja uvale u Zlarinu.


Cijena večere uz prezentaciju grafika Vatroslava Kuliša iznosi 380,00 kuna po osobi. Pozivamo Vas da nam se pridružite i da zajedno doprinesemo očuvanju obala Jadranskog mora. Obzirom na ograničen broj mjesta, što prije rezervirajte svoj dolazak.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.