Naturala Well: Preuzmite besplatno izdanje “Domaće je domaće”

Uz malo hrabrosti i puno truda i znanja, ovi su domaći poduzetnici ostvarili svoj san i tržištu ponudili izvanredne proizvode koji konkuriraju 'velikim igračima'

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Da je Hrvatska zemlja puna mogućnosti ne misli velik broj ljudi. Strah, sumnja, borba s birokracijom i konkurencijom nerijetko staju na put dobrim idejama koje na kraju ostaju samo trag na papiru. Trag koji se mogao pretvoriti u priču koja podiže kvalitetu vlastitog, ali i tuđeg života. Trag koji je mogao ispisati još tisuće stranica i konkurirati ‘velikim igračima’.

No, ima onih koji, unatoč svemu, svakodnevno ostavljaju svoj trag – hrvatski poduzetnici i obrtnici koji su svu negativnu buku odlučili ostaviti iza sebe i sve svoje znanje i iskustvo pretočiti u proizvode koji mijenjaju kvalitetu života nabolje. Upravo su pokretačke priče koje stoje iza imena njihovih tvrtki i obrta inspirirale nastanak novog online projekta izdavačke kuće Nativa Media – Naturala Well: Domaće je domaće. I doista, one su i više nego zanimljive.

Biovitalis, Hug Your Life, Adena Natura, Panacea, Nutrimedica, Aromara, Bioeterica, Lively Pharm, DermaWise, Prirodna kozmetika Mirta, Alianthe, Mojo, Sulis Life, OPG Matulić, Helena prirodna kozmetika, KuSshh, Sapunerija LaVita, OPG Kovačić, Cidrani i Meyer tvrtke su koje su nam otkrile što se sve krije iza lijepih ambalaža njihovih proizvoda. Neki od njih su već renomirana imena, dok su se drugi tek nedavno upustili u uzbudljivu tržišnu utrku. No, ono što je zajedničko svima jest njihova težnja da svojim kupcima ponude samo najkvalitetnije proizvode koje i sami koriste.

Domaće je domaće

Od kozmetike i eteričnih ulja do dodataka prehrani i prehrambenih proizvoda, nema toga što ne možete nabaviti ‘doma’. S obzirom na to da svoje proizvode nerijetko testiraju na sebi te ih i privatno koriste, sumnje u kvalitetu domaćih proizvoda već odavno ne drže vodu. Primjerice, aktualni predsjednik Zajednice proizvođača i veletrgovaca dodataka prehrani HGK, mr.sc. Stjepan Kolednjak, dipl. oec., kaže kako je glavni cilj članica Zajednice podići svijest o korištenju dodataka prehrani koji su zdravstveno ispravni i koji potječu iz pouzdanih izvora.

Pa dok se za kvalitetne sastojke, inovativne procese proizvodnje i zdravstvenu ispravnost brinu naši marljivi poduzetnici, na nama je samo da ih podržimo – korištenjem njihovih proizvoda, potporom na društvenim mrežama, preporukom drugima… Jer kupujući domaće pokazujemo da se njihov trud i rad isplate, a istovremeno podupiremo vlastito zdravlje, ljepotu i razvoj hrvatskog gospodarstva.

Besplatan online primjerak dostupan je klikom na link.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.