Najpoznatija gastro oaza u Zagrebu postaje vrhunski Chef’s Park

Ljeto u Zagrebu još nije završilo. Rougemarin Park okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve. Od 25. kolovoza pa sve do 11. rujna, trajati će jedinstveni gastro koncept pod imenom Chef's Park, a objedinjuje čak šest najpoznatijih hrvatskih chefova koji će ponuditi specijalno pripremljene gastro delicije. Tako će Rougemarin Park ponuditi najbolja pića i hranu, sjajna glazbena imena i odličnu atmosferu.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Tijekom trajanja Chef’s Parka, na svoje će doći gurmani i gastronomadi, jer će 18 dana u Rougemarin Parku sve biti u znaku vrhunskih jela koje će za vas pripremati Mario Mihelj, Vid Nikolić, Mario Mandarić, Stjepan Vukadin, Marin Medak i Robert Hromalić. Raznolika gastro ponuda renomiranih chefova zaista privlači i zove na uživanje u vrhunskim jelima. Mario Mihelj je dugogodišnja kulinarska inspiracija, a danas je chef El Toro restorana s latinskom kuhinjom.

Renomirano gastro ime je i Marin Medak, koji je dugi niz godina u vrhu poznatih hrvatskih chefova. Uspio je probuditi dugo uspavanu ugostiteljsku scenu novim gastronomskim konceptima te popularizirati burgere. Kreativno spajanje naše domaće kuhinje sa stranim tehnikama i okusima primjenjuje u svom radu Stjepan Vukadin koji se bazirao na pripremanje dalmatinske kuhinje. Mario Mandarić jedan je od najmlađih Michellin star chefova s inozemnim iskustvom, dospio je čak i na listu Forbes 30 under 30. Mario se veže uz modernu kuhinju, ali pritom zagovara konzumaciju lokalnih namirnica. Vid Nikolić sprema najbolji ramen u Zagrebu, a nema mu premca kada se radi o pripremi azijske kuhinje u Hrvatskoj. Šećer za kraj, pastry chef Robert Hromalić, jedan je od najboljih domaćih slastičara. Vlasnik je slastičarnice Le Kolač, a najslađe torte, kolače i peciva poznaje kao svoj dlan.

Od mediteranskih okusa i jela od ribe do mesnih delicija te slastica, sva hrana u ponudi Chef’s Parka biti će prilagođena street-food formi. Vrhunska ponuda hrane, aroma, mirisa i razni začini obilježit će već omiljeno „mjesto“ za minglanje i chillanje.

Sigurno je da će na ovoj zelenoj oazi Rougemarin Parka uživati gastro znalci, ali i oni koji su došli na afterwork druženje s prijateljima, večernji izlazak ili obiteljsko druženje uz omiljenu kombinaciju glazbe, jela i pića. Za dobru zabavu tijekom trajanja Chef’s Parka zaduženi su brojni DJ-i i bandovi koji će svojim nastupima dodatno podići atmosferu.

I što vam više treba za najbolju eatertainment ponudu u gradu?

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj Facebook stranici Rougemarin Parka i Instagram profilu Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata radnim danima, a vikendom petak i subota čak do ponoći. Vidimo se u Chef’s Parku.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.