Magazinska klet u odojačkom prijelaznom roku dovela majstora Nikicu iz Zeline!

Nezaustavljivi Mario Rajić je otvorio još jednu Magazinsku i to nakon Vege i Vrapča i na adresi Donje Svetice 10 - kodnog imena By the way. Najznačajnija novost je što je ovo jedina lokacija gdje se svakoga dana u podne osim ponedjeljka s ražnja skida odojak!

by Ribafish
2 komentara

Najnovija akvizicija Magazinskih kleti je dovođenje u svoje redove poznatog majstora za okretanje odojaka (koji je po vlastitim riječima naučio peći meso ekipu u poznatom restoranu Europa u Zelini), pa tako gospodin Nikica već nekoliko dana pažljivo okreće i još pažljivije reže najfinije svinje koje dolaze iz Turopolja.

Inače, By the way se smjestio tamo gdje je još prekjučer stajala Makedonska Baraca, odmah s desna kad s Branimirove skrenete prema Prosikitu, Donje Svetice 10. Uz prilično turoban i grbav parking i još jeziviju oronulu zgradurinu, pogled baš i nije nešto, ali je klopa i dalje sjajna, baš kao i u zadnje otvorenim Čudesima od mesa u Vrapču.

Čudesa od mesa by Magazinska klet: Fast food, pečeno meso na kile i još štošta novog u Vrapču

Preko 160 mjesta čeka na vas od 11 do 24, a utorkom, petkom i subotom se lokal pretvara u noćni klub kad ovdje svira apsolutno sve. I ovdje se čekaju topliji dani da se obave neki sitniji zahvati, proširi terasa i uredi okoliš, tako da će u proljeće sve zasjati i odojak samim time biti još ukusniji, govori nam Mario.

I ovdje vas kao i u drugim Kletima (Magazinska ulica, Cyrano, Stara smokva, Vega i Vrsi) očekuju tri gableca dnevno, nezaobilazni juneći repovi i čorbice, vrhunski leskovački roštilj, domaće ručno motane baklave i jedinstvene palačinke s Bambi plazmom.

Uglavnom, prvih mjesec i pol dana restorana Magazinska klet By the way je za nama, sve je krcato, na parkingu Porchei i bembure, meso miriši do Dubrave i stvarno je vrijeme da i vi probate jedan od najboljih roštilja u gradu. Naravno, i odojka, živio majstor Nikica!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

2 komentara

Petra 30 siječnja, 2023 - 21:05

Sorry Ribafish ali Nikica nikad nije radio u Europi…nikad!! Tko god ti dao tu informaciju pošteno te izmuljao.

Odgovori
Ribafish 11 veljače, 2023 - 08:15

Imali ste pravo, puno vam hvala

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.