Lošinj proslavio već 31. Dan dupina!

Puštanjem oporavljene kornjače Dražena u more te brojnim zabavnim i edukativnim igrama i druženjima s djecom, na Lošinju je održan je 31. po redu Dan dupina

by Ribafish
0 komentar

Prekrasna manifestacija #Dandupina obilježena je i ovoga 1. srpnja u znaku zabavnih edukativnih događanja za djecu u Velom i Malom Lošinju. Na poziv organizatora, vrijednih ljudi iz Instituta Plavi svijet koji su nam puno pomogli prilikom plivanja na Lošinj, jedva smo čekali doći na najzdraviji otok Mediterana i družiti se s hrpom vesele klinčadije.


Prvoga smo dana išli na gledanje dupina, koje je rezultiralo šuljanjem uz desetak ogromnih sisavaca uz apsolutno divljenje ovim plemenitim životinjama, da bismo večer proveli navijajući za kornjaču Dražena, kojeg su nakon višemjesečnog oporavka vratili nazad u more.

Institut Plavi svijet već godinama brine o živom svijetu Jadranskog mora, a nakon Draženovog povratka, ostao im je samo Jerry na brizi, pa ako ga želite pogledati, svratite do Malog Lošinja!

default

default

Tradicionalna igra ‘Potraga za skrivenim blagom’ označila je početak Dana dupina u Velom Lošinju. Okupilo se 87 natjecatelja, dodatnih pedesetak najmlađih posjetitelja u pratnji roditelja pridružilo se na likovnim radionicama, a u poslijepodnevnim su satima organizirane i natjecateljske sportske igre za tridesetak sudionika na plaži Kovčanje u Malom Lošinju.

Imao sam veliku čast biti dio priče i jedna od postaja u skrivenom blagu, da bih nešto kasnije održao i mini predavanje i potragu za Geocachevima te bio desna ruka Jeleni u sjajno osmišljenim igrama. Hrpa veselih ljudi, vrhunska organizacija i zaslužena proslava u vječnom Apolonu na Žikinoj krivini….

default

default

Samo na papiru dugačak dan, proletio je u trenu i svima nam ostavio brdo divnih uspomena. Puno hvala Jeleni, Henrieti i drugima iz Plavog svijeta, definitivno se vidimo i dogodine!

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.