Krk vas zove: Mama ŠČ u subotu besplatno na Crnoj ovci

Besplatan program za sve posjetitelje uključuje nekoliko koncerata, među kojima su i Let 3 i Bare i Majke, a u nikad jačem programu je i niz sportskih aktivnosti, kulturnih događaja, predavanje Korada Korlevića…, a prvi put će na Crnoj ovci svirati i jazzeri

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
U toru Crne ovce se čiste papci, češlja vuna i obavljaju posljednje pripreme za najiščekivaniji festival u Baški na otoku Krku, koji počinje u petak i traje do nedjelje. Ovih dana najpopularniji bend Europe i dijela svijeta, LET 3, će u subotu nastupiti na pozornici Crne ovce i to besplatno za sve posjetitelje.

Mrle, Prlja i društvo se vesele tom nastupu više nego Euroviziji jer su na Crnoj ovci kao doma. Dan ranije će Bašku razbuditi Goran Bare i Majke, a prvi put ove godine se na Crnoj ovci predstavlja i jazz program. Tako će se u posebno uređenom JAZZ & WINE BARU svirati odličan jazz, nuditi birana krčka vina i mali zalogaji. Svoje jazz umijeće će predstaviti Elvis Stanić & French Touch Accordion Trio i The Mystic Rose Ensemble.

Crna ovca je spremna i siguran sam da ćemo se zabaviti i uživati u janjetini kao nikad prije. Program je, također, izvrstan i najbogatiji od sada, a za sve naše domaće i goste je program potpuno besplatan. Čujem da su i bašćanski ugostitelji dali sve od sebe da ponude izvrsnu domaću janjetinu na bezbroj načina, pa nema straha da bi nekome bilo dosadno ili da bi ostao gladan. Sretan sam i što ćemo baš na Crnoj ovci otvoriti i obnovljene mrgare na Ljubimeru, što pokazuje koliko pazimo i čuvamo našu baštinu, ističe Toni Juranić, načelnik općine Baška.

Sve informacije o programu i smještaju su dostupne na internet stranici www.crnaovca.hr, a Crnu ovcu se može pratiti i na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.