Kotthu Challenge: Zagrebački Curry Bowl nakon velike borbe ima osvajača puta na Šri Lanku!

U subotu je u Zagrebu, pod organizacijom šrilankanskog restorana Curry Bowl, održan godišnji Kotthu Challenge, natjecanje u brzom jedenju koje je osvojilo srca mnogih ljubitelja egzotične kuhinje. Ovaj zanimljivi događaj okupio je deset natjecatelja i pedesetak promatrača, a pobjednik je postao onaj tko prvi uspije pojesti njihov specijalitet - šrilankansko ulično jelo Kotthu - i popiti veliko Lion Pivo

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Unatoč ogromnoj konkurenciji, koja je bila tako izjednačena da je čak bilo potrebno koristiti VAR sustav za proglašenje pobjednika, slavio je Yaroslav, mladić iz Ukrajine. Ovo natjecanje ozbiljno je testiralo brzinu jedenja i spretnost ispijanja piva, a Yaroslav se istaknuo svojim iznimnim vještinama, iako je bio daleko najmršaviji natjecatelj!

Nakon pauze zbog pandemije, ovogodišnji Kotthu Challenge privukao je veliku medijsku pažnju i publiku koja se s nestrpljenjem vratila. Događaj je bio pravi hit, s brojnim promatračima koji su se slučajno našli u šetnji Tkalčom i odmah se pridružili obožavateljima natjecatelja. Motivaciju za pobjedu nije trebalo poticati – putovanje u Šri Lanku bilo je dovoljno primamljivo, iako ni nagrada za drugo mjesto – karton Lion piva, nije za odbaciti…

Natjecanje je bilo vođeno rukovodstvom našeg nevjerojatnog domaćina, Ribafisha, uz podršku cijelog tima sudaca koji su se pobrinuli za poštivanje svih pravila. Možemo sa sigurnošću tvrditi da nijedan komadić Kotthua nije završio nigdje osim u ustima natjecatelja.

Curry Bowl se trudi promovirati prirodne ljepote ove otočne države, a putovanje u nju samo je jedan od načina na koji to čine. Uskoro možemo očekivati izlazak službenog videa s natjecanja na društvenim mrežama restorana [Instagram i Facebook]. Ne propustite priliku za uživanje u ovom fantastičnom showu koji spaja kulturu i strast prema egzotičnoj i autentičnoj hrani.

Iz Curry Bowla već najavljuju Kotthu Challenge za 2024. godinu, a mi s nestrpljenjem očekujemo nastavak ovog uzbudljivog natjecanja.

Facebook: https://web.facebook.com/SriLankanCurryBowl

Instagram: https://www.instagram.com/curry.bowl/

Web stranica: https://www.srilankancurrybowl.com/

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.