Kakvu kavu volite? De’Longhi Hrvatska ima odgovor!

Navika ispijanja kave u Hrvatskoj ima već dugu tradiciju. Hrvati su poznati po ljubavi prema kavi. Dan koji počinje bez omiljenog gutljaja kave za prosječnog kavoljupca u Hrvatskoj je gotovo nezamisliv. No, svatko ima svoje preferencije kada je u pitanju ritual ispijanja kave.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Pogledamo li šire od lijepe naše, postoje određene činjenice ili preferencije među drugim narodima kao što je ona da Talijani vole piti kavu s nogu, Kubanci u krugu obitelji i prijatelja, a Meksikanci uz mnoštvo začina. Vođeni tim predrasudama i znatiželjom odlučili smo provesti anketu na De’Longhi društvenim mrežama i saznati što vole kavoljupci u Hrvatskoj.*

Kavoljupci su nam otkrili kako prvu jutarnju kavu najviše vole popiti na miru. I tu su jednoglasno odlučili da ih nimalo ne privlači ispijanje kave kako to rade neki drugi – na putu do posla ili odredišta.

Ispijanje kave im je toliko drago da to rade više puta dnevno, čak 91% kavu pije nekoliko puta u danu dok samo 9% to radi samo ujutro. Kada je doba dana u pitanju 87% radije bira jutro za uživanje u kavi dok samo 13% kavu radije pije poslije ručka.

Naši ispitani kavopije više vole kavu s mlijekom (94%) nego sa šlagom (6%). Čak 71% njih kaže da kavu pije zbog opuštanja, a 29% zbog druženja. Ipak većina kavopija, njih 58% više voli kavu popiti u društvu nego da to rade sami.

Svugdje je lijepo, ali kod kuće je najljepše vrijedi i kada je ispijanje kave u pitanju jer 72% ispitanika više voli piti kavu kod kuće. No, što mislite jesmo li kao i Talijani više za espresso ili ipak radije pijemo cappuccino? Naši ispitanici ipak su se odlučili za cappuccino. Njih 58% odabralo je cappuccino dok je 42% odabralo espresso. A vi, jeste li tim espresso ili cappuccino?

*Anketa je provedena na društvenim mrežama De’Longhi Hrvatska te putem kanala influencera.
Više infomacija provjerite putem poveznice: https://www.delonghi.com/hr-hr.

De’ Longhi Grupa

De’ Longhi Grupa jedan je od globalnih lidera u segmentu kućanskih aparata, posvećenih svijetu kave, kuhanja, klimatizaciji te kućnoj njezi. De’ Longhi brand distribuira svoje proizvode u 120 zemalja te zapošljava više od 9.000 ljudi na globalnom tržištu. De’ Longhi je brand osnovan 1974. godine, dok njihov portfolio sadrži i poznate svjetske brandove poput Kenwooda (svjetski lider u sektoru pripreme hrane), Braun (segment kuhanja i njege) te Ariete (segment inovativnog dizajna u pripremi hrane, čišćenju te glačanju). Osim navedenih renomiranih brandova, od prošle godine De’ Longhi grupa je i vlasnik Capital Brandsa, odnosno kompanije u čijem su portfelju brandovi Nutribullet i Magic Bullet. De’ Longhi kompanija je danas pod stručnim vodstvom Giuseppea de’ Longhija (Predsjednika Uprave), Fabia de’ Longhija (člana Uprave) te Massima Garavaglia (generalnog managera).

Više informacija o kampanji te o De’ Longhi brandu možete pronaći na službenim web stranicama – https://www.delonghi.com/hr-hr.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.