Kabola: Sjajna pop-up vinoteka između Momjana i Buja

by Ribafish
1 komentar

Dok se ne prebacimo u Istru s Korčule, evo čemu se veselimo! Autentična, u kamenu i drvu, u skladu s divnim istarskim ambijentom, vinoteka Kabola osvojit će i najzahtjevnije hedoniste.

Ako ljetovanje planirate u Istri, na putu prema moru svratite po najbolje istarske suvenire u pop-up vinoteku Kabola pored Momjana. Na najljepšem istarskom imanju živi se u suglasju s prirodom, već više od deset godina proizvodnja je ekološka, pa sve što kupite u vinoteci nosi ekološki certifikat. Ekstra djevičansko maslinovo ulje Kabola zlatno-zelene boje, s mirisom i okusom malina i trave, srednje gorčine i pikantnosti, podsjećat će vas na Mediteran i Istru i tijekom zimskim mjeseci. Vrlo skladno i lijepo zaokruženo, svježe i trajnog mirisa savršeno se sljubljuje s ribom, škampima i kozicama, ide i uz istarski pršut i ovčji sir, a do izražaja dolazi u salatama svih vrsta dajući im poseban okus.

Iz pop-up vinoteke nećete otići bez barem nekoliko butelja iznimnih Kabola vina o kojima se ne prestaje pričati otkada su se prije petnaestak godina pojavila na vinskoj sceni. Pjenušac Re i svježi Secco od poznatog muškata momjanskog, Malvazija istarska i rose Rosa od terana, pravo su osvježenje u vrućim ljetnim večerima, a istinski ljubitelji i znalci neće odoljeti kompleksnim i elegantnim maceriranim vinima s dugim završetkom poput Malvazije Unica, Malvazije Amfora ili Terana Amfora. Volite li poluslatka i slatka vina odaberite Muškat momjanski i Dolce čije ime sve govori.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Terra: Priča o najstarijoj splitskoj vinoteci - Ribafish 24 veljače, 2021 - 14:35

[…] Kabola: Sjajna pop-up vinoteka između Momjana i Buja […]

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.