Još samo sedam dana Jungle Fuliranja na Strossmayerovom trgu!

by Ribafish
0 komentar

Bio bi grijeh ne odšetati do donjeg Strossa na Fuliranje Jungle, druženje s dragim i veselim ljudima koji još nisu uspjeli otići na more. Vrijedna i neumorna PR-ica Hana Klain okupila je malu ali moćnu ekipu, i centar Zagreba je opet dupkom pun.

S distancom, naravno…

Probali smo tamo uz zvukove legendarnog DJ-a Kance gemište od Palfija i Instituta, sjajnu Gusak viljamovku s centralne kućice, fine sladolede Roberta Hromalića i ukusnu, tek mrvicu suhu pileću salatu i tortilju Instituta za kobasice by Mate Janković.

RokOtok gostovao širom Lijepe naše i spreman je za novih 17 otoka!

Jelo dana, nakon što više nismo imali snage otići do trucka Marina Medaka, a neki dan smo obrstili njegov pivski vrt, jsu svakako pileći bataci Marka Palfija koji nastupa za ekipu The Garden. Debeo hrskav poh, sočno, gotovo vlažno meso, i nekrvavo oko kosti. A veliki, a fini. I pizza je izvrsna, ma falio si legendo!

Uskoro nastavljamo dalje, a vi požurite jer su otvoreni samo do nedjelje!

Službena objava:

Jedan od najljepših zagrebačkih parkova u svoj je zeleni zagrljaj primio novi festival Fuliranje Jungle. Kreativna agencija Kokoš ili jaje pripremila je ljetnu varijantu slasnih zalogaja i pića & vrućih ljetnih ritmova u izvedbi sjajnih DJ’a. Uz već legendarne Ozrena Kanceljaka i Tomu Ricova DJ’irat će i predstavnici Hrvatske Funk Delegacije (Bocca Sofistifunk, D-Gree, Pips, Werft, Ilko Čulić), Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga, Jazzozo i William Collins te Edo Maajka sa svojim DJ setom.

Iris MBM džunglom je zazelenio Strossmayerov trg,  a svi biljkoljupci moći će od 17. do 19.7 i od 24. do 26.7 odabrati biljke po akcijskim cijenama uz mnoštvo stručnih savjeta, dok će dječica naučiti ponešto o biljkama pričalicama. Zadnjeg dana Festivala, 26.7. prodavat će se i biljke izložene na Festivalu.


Razne twistove i gastro varijacije pripremat će 4 vrsna gastro maga, Marko Palfi spravlja lagane tortilje, smokey burger, Better pizzu i street varijantu pilećih batkića, a Marin Medak priprema kombo u varijantama:  burger, pulled pork i pileći ražnjić s cous cous salatom. Tzatziki wrap, salata od hobe i tropic hot-dog odabir su Mate Jankovića i Instituta za kobasice, a slastičarski virtuoz, Robert Hromalić, zasladit će posjetitelje paletom prirodnih sladoleda uz jedan potpuno novi okus.


Da se pivo odlično slaže sa street delicijama već je dobro poznato, no, Staropramen svojim novim konceptom Staropramen Food Trucka ide korak dalje u pružanju sasvim novog doživljaja. Restoran na kotačima, ovaj retro dizajnirani kamion u prepoznatljivoj zelenoj boji sa zlatnim detaljima oduševljava okusima i mirisima signature ponude jela by Marin Medak, koja se odlično sljubljuju sa Staropramen pivom. 

Osim pivoljubaca, na svoje će doći i ljubitelji kvalitetnih vina koji će guštati u ponudi hrvatskih vinara, kreativnim koktelima i rakijicama na The Baru i razigranim GINovima na kućici GINgle Jungle, uz promocije&degustacije.

Legendarni graffiter Krešimir Golubić organizira za klince i klinceze od 10 do 15 godina radionice crtaonice u nedjelju 19. i 26.7. od 10 do 17 sati, a od 16 do 17 sati klinci će moći isprobati  crtanje sprejevima na bazi vode. Svi klinci dobivaju i originalnu graffiti skicu autora sa svojim imenom ili nadimkom.

Fuliranje Jungle  partnerski podržavaju Jamnica, Coca-Cola i G3 Spirits, a Festival se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera.  Više informacija potražite na FB/Fuliranje i IG.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.