Hilton Rijeka Costabella: Otvoren je Nebo Lounge by Deni Srdoč!

Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj i glavni barmen Dimitrije Vasiljević predstavili su inovativni koncept Nebo Restaurant & Loungea u sklopu Hilton Rijeka Costabella

by Ribafish
0 komentar

Deni Srdoč je nesumnjivo jedna od najvećih mladih nada hrvatskog kulinarstva, a njegov prelazak iz Drage di Lovrana u Nebo u sklopu hotela Hilton, nipošto nije zaustavio njegov sjajan zvjezdani put.

Nebo je, kako mu to i samo ime govori, smješteno na vrhu hotela na granici s Opatijom i pogledom na prekrasan Kvarnerski zaljev, a uz klasičnu restoransku ponudu, u četvrtak je otvoren i Lounge bar.


Bilo je sjajno sresti stare znance iz gastro sfere, kao i kolege s TV ekrana te do dugo u noć uživati u Denijevim oblizekima i sjajnim koktelima glavnog barmena Dimitrija Vasiljevića. Najtoplije preporučujem pačju jetrenu paštetu i koktel na bazi dinje. Hilton je i dalje besprijekoran za kućne ljubimce, pa nas je Dživo mirno čekao u kožnom krevetcu, a jedino se nismo stigli okupati u grijanom bazenu s morskom vodom jer smo jurili dalje. Ali sad znamo!

Još jednom hvala Damiru Kedži što je pristao sa mnom pjevati 365 je prošlo dana, ako želite vidjeti kako se sramotim, bacite oko na FB 🙂


Uglavnom, de luxe užitak u odmoru, opuštanju, hrani, piću i pogledu, sve je stvarno na vrhunskom nivou u Nebu, vidimo se uskoro!

Službena objava:
Otvorenje Nebo Lounge by Deni Srdoč proteklo je ovoga četvrtka u izvrsnoj atmosferi. Činilo se da su baš svi, od mnogobrojnih gostiju hotela, Riječana željnih zabave te brojnih celebritija i influencera, ovaj četvrtak odlučili provesti na zadnjem katu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa kompleksa s prekrasnim pogledom na Kvarner.
Gosti su uživali u majstorskim koktelima barmenskog trojca, koji je uz pune ruke posla širio zarazan smijeh terasom i prezentirao svaki koktel gostima u perfektnom izdanju.

Glavni barmen Dimitrije Vasiljević, poznat kao duša svake zabave prikazao je svoju ljubav prema stvaranju koktela na opušten i pristupačan način, tako da je svaki gost uz koktel u ruci nosio i širok osmijeh. Ovaj istinski poznavatelj žestokih alkoholnih pića i vrhunski koktel majstor predstavio je niz Nebo signature koktela kojima će se svi s večeri otvorenja iznova vraćati. Uz DJ-a Tommyja, osvijetljeni romantičnom mjesečinom naši dragi gosti Mia Negovetić, Antonia Blaće, Aria Rizvić, Marko Vargek, Domagoj Jakopović Ribafish, Damir Kedžo, Šajeta i mnogi drugi, zaplesali su do dugo u noć.


Deni Srdoč prezentirao je poseban ljetni i lagani lounge meni koje se izvrsno uparuje s autorskim koktelima. Marinirani boškarin, carpaccio od kvarnerske bijele ribe, pačji pate i gacka losos pastrva samo su neke od autorskih kreacija koje su gosti imali priliku kušati i koje su ih oduševile!


Restoran Nebo, kao i prostor Loungea, otvoreni su i za vanjske goste cijele godine. Dakle, ovog ljeta preostaje nam samo uživati u vrhunskim koktelima na terasi s koje se prostire najljepši pogled na Kvarneru.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.