Sushi svima: Gyotaku rola nešto novo!

Sushi manija u Zagrebu je posljednjih nekoliko godina sve aktualnija, a raznolika ponuda svakim danom postaje sve primamljivija

by Ribafish
0 komentar

Iako sam veći ljubitelj friganih i još više pečenih ribica, u zadnje vrijeme mi je super razveseliti jetru i želudac sa sushijima. Čak sam i na tečaj krenuo, ali o tome više drugi put, do tad bacite oko što nudi novi sushadžija u gradu – Gyotaku!

 

Službena objava:
Od 1.3. Gyotaku sushi bar uveo je nove sushi boxeve koji vizualno podsjećaju na mala umjetnička djela. Kao glavnu zvijezdu novog menija izdvojili bismo Tartar selection koji se sastoji od 3 različita tartara – losos, brancin, tuna na podlošku od sushi riže.

Osim Tartar selectiona ponuda je obogaćena novim Nigiri i Age selectionom. Nigiri selection sadrži svježe filee tune, brancina i lososa, a Age je selekcija rolica od termički obrađenih kozica i losos filea upotpunjenih krastavcima i avokadom.

Standardni boxevi iz ponude poput Losos i Classic selectiona, Spicy uramaki boxa, Tempura shrimp roll boxa te Vege selectiona osvježeni su novim sastojcima čime su podignuti na novu razinu gastro užitka. Osim sushi boxeva na meniju se nalaze i Poke Losos te Piletina teriyaki bowl u kojoj je termički obrađena piletina u slučaju da niste ljubitelj sirove ribe.

Pobrinuli su se i za vaše slatke brige tako slijed možete završiti yuzu pudingom, čokoladnim zalogajima sa žitaricama ili pudingom od sushi riže sa sezonskim voćem.

U nešto manje od godinu dana Gyotaku sushi bar otvorio je svoja vrata na 14 lokacija. Tajna njihove popularnosti osim u kvaliteti sastojaka leži u jedinstvenoj metodi rolanja glavnog chefa Mladena Križanovića. Mladen je završio visokocijenjenu Royal Sushi akademiju u Tokiju a iskustvo stječe u najpopularnijim japanskim restoranima te originalnim street food pointovima. Kao glavne adute Gyotaku sushija izdvojili bismo njegovu lokacijsku i cjenovnu pristupačnost te raznovrsnost ponude koju stalno unaprjeđuju.

Ove ručno rađene specijalitete možete upecati svakog dana na sljedećim lokacijama: Kvatrić, Radnička cesta,Centar Cvjetni, CCO West, Family mall, HoB, Avenue Mall, Malešnica, CCO East, Ravnice, Arena Centar, Supernova Buzin, Velika Gorica te Savica.

Cilj Gyotaku sushi bara je, kombinacijom svježih sastojaka i jedinstvene metode rolanja, stvarati mala umjetnička djela koja će se utisnuti na domaćoj gastro sceni i postati dio foodie kulture.

Gyotaku sushi
https://www.facebook.com/gyotakusushi

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.