„Gin Gourmet 2022“ – Festival gina, rakija i likera

Ljubitelji vrhunskog gina će i ove godine moći uživati u degustacijama najboljih hrvatskih destilerija na Festivalu gina, rakija i likera „Gin Gourmet 2022“. Kao i svakog proljeća, festival Gin Gourmet, postaje oaza vrhunskog pića.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
U srcu Zagreba, unutar Perona 16, na adresi Magazinska 16, Zagreb , održava se 4. Festival gina, rakija i likera „Gin Gourmet 2022“.

Gin, apsolutni klasik među alkoholnim pićima, posebnu pažnju u novije vrijeme plijeni među mlađom populacijom, ali i u redovima ljepšeg spola. Žene su sve češći ljubitelji ovog poznatog „muškog“ pića, koji se osim dobrog okusa ističe i u vizualnom smislu.

Festival „Gin Gourmet“, čiji je koncept zamišljen po uzoru na vodeće svjetske sajmove daje priliku proizvođačima gina da prezentiraju i prodaju svoje proizvode ,a sve dodatno će biti popraćeno live acoustic nastupima svake večeri.

Ljubitelji ovog pića imat će jedinstvenu priliku upoznati sve hrvatske i strane destilerije. Osim samih prezentacija izlagača te organiziranih vrhunskih radionica na temu gina, koncept ovakvog tipa festivala je educiranje i upoznavanje posjetitelja o nastanku hrvatskog gina, rakija i likera s ciljem očuvanja i promoviranja hrvatskog izvornog proizvoda.

Otvorenje Festivala počinje u četvrtak 19. svibnja 2022. u 17:00 sati te traje do 24:00 sata navečer. Nastavak slijedi u petak od 17:00 sati te zadnji dan, 21. svibnja također od 17:00 sati do zatvaranja festivala 24:00 sata. Festival će se održati na 800m2 otvorene, natkrivene terase. I dok sa nestrpljenjem čekamo toplije dane, svibanj u Zagrebu možete započeti uz čašicu omiljenog vam pića!

Jedinstvena prilika da oduševite sebe, prijatelje i poslovne partnere.

The place where urban story begins.

Vaš PERON 16

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.