Gastro zvijezda: Najbolji food bloger u regiji je Vedran Bošković!

by Ribafish
0 komentar

Imao sam još jednom čast predsjedati žiriju u izboru za najbolji food blog Hrvatske! Pročitajte kako nam je bilo u Esplanadi i sve čestitke pobjednicima!!!

Objava za medije:

U svečanoj atmosferi prekrasne Smaragdne dvorane hotela Esplanade u organizaciji missGASTRA proglašeni su najbolji food blogeri iz regije u protekloj godini. U trećem izdanju Gastro zvijezde šarmantni i duhoviti Tarik Filipović proglasio je pobjednike četiri kategorije, a potom i pročitao ime ovogodišnjeg apsolutnog pobjednika: “Vedran Bošković!”.

 | Autor: PixsellPIXSELL

Najbolji bloger u regiji je Slavonac sa zagrebačkom adresom, a food bloganjem se aktivnom bavi od 2015. Njegov blog “Začinjeno s ljubavlju” već godinama je jedan od najkvalitetinijih blogova u regiji i Vedran se redovito pojavljivao na proteklim svečanostima Gastro zvijezde. U prvom izdanju 2017. pobijedio je u kategoriji Međunarodna kuhinja, a ove je bio finalist u kategoriji Tradicionalna hrana. Iako nije pobijedio u svojoj kategoriji, Vedrana je kao apsolutnog pobjednika izabrao stručni žiri: Domagoj Jakopović Ribafish, Darko Kontin, prošlogodišnja pobjednica Nasja Duplančić i počasna članica, spektakularna chefica Esplanade – Ana Grgić. 

 | Autor: PixsellPIXSELL

“Svestranost mi je najvažniji element pri ocjenjivanju. Inovativnost, kreativnost i jednostavnost bili su ostali kriteriji prema kojima sam dodjeljivala bodove. Voljela bih napomenuti da izbor nije lak i da su svi kandidati pokazali visoku razinu profesionalnosti i da blogovi izgledaju privlačno“, istaknula je uoči superfinala počasna članica žirija, koja se uslijed važnih protokolarnih večera u hotelu Esplanade “iskrala s radnog mjesta” kako bi mogla dodijeliti najvažniju nagradu večeri:

“Vedrane, iskrene čestite, izbor je bio težak, ali zasluženo si pobijedio” dodala je Ana.

Vedran je osim laskave titule Gastro zvijezde osvojio i poklon bon glavnog sponzora Gorenja u iznosu od 14.796 kuna.

U organizaciji našeg missGASTRA na najvažnije blogersko natjecanje u regiji u području gastronomije, prijavilo se čak 380 blogera u četiri kategorije: Tradicionalna hrana, Zdrava vegetarijanska kuhinja, Slastice i ‘Top foodie’. I dok su prve tri kategorije sasvim jasne, u posljednju su se mogli prijaviti svi oni koji nemaju blog, no pokazuju svoje umijeće na društvenim mrežama – Instagramu, Facebooku i YouTubeu.

 | Autor: PixsellPIXSELL

U kategoriji Tradicionalna hrana pobijedila je Ena Kokanović Nagy s bloga Foodgasm by Ena, u kategoriji Zdrava i vegetarijanska titulu najbolje ponijela je Nataša Rajčević s bloga Burbon i borovnice, dok je u kategoriji slastice pobijedila Anita Kozina s blogom Veseli trbuh.

U novoj kategoriji Gastro zvijezde, Top foodie, nagradu je osvojila Marie Wasler ispred instagram profila Pinkfoodie. Na njezinom instagramu doista možeš pronaći sjajne fotografije i dobru ideju za spajanje različitih okusa.

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.