Franko’s street: Mlađi brat vrhunske pizzerije poziva na party s Old Pilot’s Ginovima!

by Ribafish
0 komentar

Možda ste primijetili kako sam se zaljubio u vrhunsku pizzu u Branimirovoj ulici, ali uz to što se još drže na vrhunskom nivou i stalno imaju koje novo pivce, otvorili su i novu podružnicu u prolazu Europskog trga.

Osim što im je ekipu za sushi uigrao jedinstveni Vid Nikolić, krenuli su opako i s predstavljanjem dragih im brendova, pa je tako ovoga petka 17.1. povodom prvog u nizu druženja petkom navečer na redu predstavljanje novih ginova proslavljenog dvojca Old Pilot’s.

Večera počinje od 19 sati, a sjajni ginovi i kokteli će se točiti sve do 02.00 ujutro, jer je Street ne samo restoran, nego i bar, pa ne pretjerujte s ribom! Muziku će puštati DJ Max, a zvijezde večeri će biti odležani Old Pilot’s u gin tonic varijanti. Special offer će biti i gin tonic s regularnim Old Pilot’som i Negroni s Old Pilot’som.

Uglavnom, ako ste tražili mjesto u centru grada za vrhunsku azijsku hranu s jadranskom tunom te nastavak druženja u baru s humidorom i cigarama, vrijeme je da upoznate Franko’s već ovaj petak!

Svi detalji – na Facebooku Franko’s Street!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.