Einstrukcije: Konačno se netko sjetio i ovoga – instruirajte se od doma!

by Ribafish
0 komentar

Nekada nismo sami dovoljno pametni, uporni, niti mislimo da ima smisla učiti nešto što nam ne ide, a onda odlučimo ići na instrukcije. E pa sad to možete i od doma, predstavljamo vam – Einstrukcije!

Sjećam se kad sam prvi put pao matematiku na Vinarstvu i krenuo na instrukcije. Dok sam shvatio da profesorica i instruktorica rade zajedno i ne daju ti proći dok ne uzmu svaka po soma maraka, već sam skoro završio i Geografiju i bio  malkice ljut na pokvarene ljude.

Kasnije sam i sam davao instrukcije, jadan zbog učiteljskih primanja, i to uglavnom za sendvič kod Mezdjićevih iako sam se nadao parama, pa za pare, i onda otišao u druge vode. A instrukcija nam uvijek treba, jer nitko se nije rodio da zna ama baš sve, pa su se Roman i Ljuba mudro dosjetili da u doba corone osmisle Einstrukcije!

Roberte, Ljubo, kućo stara, tko stoji iza einstrukcija?
Iza einstrukcija stojimo Roman i ja, dva osnovnoškolska prijatelja u najboljim godinama.

Kako vam je to palo na pamet?
Ideja je došla u proljeće 2020. kada je krenuo lockdown. Kako se nismo mogli družiti i zabavljati, bacili smo se na posao. Shvatili smo da je ovaj projekt nužan jer na jednostavan način možemo povezati korisnike i instruktore.

Kako sve funkcionira?
Platforma einstrukcije je zamišljena kao mjesto za povezivanje s provjerenim instruktorima kod kojih se može u samo nekoliko klikova naručiti sat online instrukcija koje se odvijaju putem google meetsa ili zooma.

Što pokrivate, koje su cijene?
Pokrivamo najtraženije predmete za osnovne i srednje škole: matematika, fizika, kemija, informatika, hrvatski, engleski, njemački jezik, te pomoć pri učenju za sve razrede osnovne škole. Cijena je 75 kn po školskom satu za sve predmete.

Kome je to namijenjeno?
Namijenjena je svim učenicima koji žele steći više znanja, bolje ocjene, kao i položiti maturu ili prijemni ispit s najboljim rezultatom.

Koja vam je filozofija?
Pružiti online instrukcije s većim izborom kvalificiranih instruktora koje su iz udobnosti vlastitog doma dostupne svima, u svako vrijeme, u svakom mjestu uz uštedu vremena i novaca.

Imate li rezultata, jel’ stižu mejlovi s čokoladama?
Ima, svi su do sada jako zadovoljni, a prvi mail s čokoladom još čekamo 🙂

Gdje se može informirati i prijaviti?
Sve informacije su dostupne na stranici https://einstrukcije.com gdje se može i rezervirati termin za sat instrukcija!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.