Dora, noćna Dora

by Ribafish
36 komentara

Strgat od posla, grijem juhu i liježem.

Ovo ne propuštam. Parada pijanstva i kiča…

Kao neko ko javno priznaje da je u šest mjeseci javnog pojavljivanja na hateveu bio grozan i netelevizičan, mislim da imam pravo nabacit pokoju simpatičnu kritiku bez da se iko uvrijedi. Hvala.

——————————————————————————————————

Dado Topić u čizmama od pol metra a kraj njega ona prekrasna sirota nesretnica bosa da bi bili znivelirani. Dobro je, sad je samo za glavu viša.

Spontane sestre Valiant s jezivim šiškama. Konačno simpatične face. Dobro, ona s gorim glasom je lepša. To ide tak…

Nikolina Pišek kao sporedni lik iz pušione Denisa Lalića s očima na pol koplja

——————————————————————————————————

Dye and the colors – Zažmirim

Ne čuje se niti razumije kaj pjevaju, srećom pa se backvokalici fino vidio venerin brijeg kroz hulahopke boje vulve.

——————————————————————————————————

Hari Rončević – Ležim na suncu

Pjeva on tako i sjedi dok oko njega skakuću dvije dobre u zlatu i kožnim bisagama. Bekvokal ima dobar pušap. Šteta što je mama s njom. Da se pjesma zove sjedim na suncu, valjda bi ležo…

——————————————————————————————————

Emilija Kokić – Anđeo

I tada umre kamera… Teta fakat lepo zgleda za svoje godine. Šteta što je ona iz Vjerujem u ljubav već bila bosa prije nje. Opa! Pantomimičar! Ne, duh! Pekar? Je, hiće brašno! Ljepše je slušat veš mašinu od pjesme. Praznu…

——————————————————————————————————

Prva liga i druge – Vila

Opa, crkava matrica! Mini Jelenković u majici zvjezdanih staza (pljunuti kapetan!) i tri samostanke. Nikad nisam zavolio samostanska peciva. Pjesmu valjda neće pjevati ni rođaci izvođača na svadbi u Sijeriću. Jako zgodna teta, teta s divnom kosom, stričeki manji od teta…

——————————————————————————————————

Simpatične tete nisu duhovite u snimljenim prilozima, puno bolje zvuče uživo. Tamara i Zlata…

——————————————————————————————————

Tamara Obrovac – Amor

Džaba divnog glasa… Kako da naši ne skuže da na evroviziji svake godine mora pobijedit nešto drukčije od onog prošle godine. Nakon ne pretjerano ženstvene prošlogodišnje pobjednice (navodno je izbjegla vojsku) ne prolazi opet ista takva. Seksi buci bekvokali.

——————————————————————————————————

Duško smršavio!!!!!! Pa kog ću sad…

——————————————————————————————————

Pero Galić – Otvori mi oči

Tip koji mi je zbog kose i mogućnosti puštanja glasa poluidol – ode u komercijalu. Ko Karan nakon “Priznaj mi”. I Đibo nakon “Ne varaj me prebiću te…” Prvi simpatičan refren od početka. Fino. Dva ćelava bekvokala i majica “Vitezovi okruglog stola” – minus…

——————————————————————————————————

Antonija Šola – Gdje je srce, tu je dom

Otkad smo 1997. Antonija i ja radili kao manekeni u agenciji koja je propala brzinom naših karijera – ona je sve zgodnija. I pozdravimo se kad se vidimo. I uvijek će mi biti draga. Ali dvije drvene tete s lijericama ili čime već oko nje? Tonkaaa!!!

——————————————————————————————————

Razlika između Fodora i Duška je da je nekad Mirko i bio duhovit. Danas to nije niti jedan, ali Duško konačno ne forsira. Fodora skidam s liste simpatičnih komentatora. Lano, oddrveni se, zgodna siii!

——————————————————————————————————

Gianni Gamulin – Sanjam

Svake godine dođe pet takvih pjesmi, pretežno iz neke opskure tipa Malte ili Estonije. Sva sreća da iza njega neke četiri seksi tete navode avione…Kenjam…

——————————————————————————————————

Alen Islamović – Mirno spava kosa plava

Rajko se smije ko budala na brašno. Alen pjeva “Moja Milena 2”. Dva asa, jedna fudbalerka. Stopostotni hit Navodnog radija. Više bi uspio da je pjevao –“Mirno spava moja fudba, al ne spava OZNA, UDBA…”

——————————————————————————————————

Nikolina pršti energijom ko komad sapuna na Antarktiku. Ko da gledaš pornić sinhroniziran na Poljski koji čita jedan narator. A tak lepa… Koja šteta.

——————————————————————————————————

Maja Blagdan – Zvala sam ga Anđele

Inka Praznik ne odustaje grozomornim pjesmama mučit sve žive. Interesantan tekst: “Zvala sam ga anđele moj anđele, a zvao me je anđele moj anđele…” Bekvokal je ona dobra s pušapom, ali ima pretamne noge u odnosu na dekolte.

——————————————————————————————————

Giuliano – Plava vještica

Kako mi je rođo njegov frend, ne smijem puno pljuvat, ali ovo je fakat loše. “Anđeli sa neba upomoć” Pa sad je Maja to pjevala. Refren nema veze s ostatkom pjesme…

——————————————————————————————————

Maja Šuput – Lako zaljubljiva

Silikonska ljubičica i četiri debele sobarice. Osim jedne. Slatka reklama za jeftin Moldavski pornić. Pjesma prozračna poput haljinice. Jedna sobarica ima veće cice od ostalih. Sva sreća da snimam…

——————————————————————————————————

Kraljevi ulice – Romanca

Onaj s glasom Kermita ne odustaje. Čista kopija onog Tanga Passionata ili kako god, apriori simpa dida, zgodna balerina i distancirana žena lijepog glasa uz dva tipa u najružnijim košuljama epohe, da bi na kraju sve završilo kao Balašević na derneku u Dragačevu, treći dan. Ovi ko da su od Malnara pobegli… Ali svi penzići Hrvatske glasaju za njih! Pobjeđuju.

——————————————————————————————————

Bonaca i Nera – Tvoje oko ko more duboko

Zašto mješat kruške i jabuke ako im možeš dodat i rabarbaru. Klapa koja pjeva uz instrumente i još doda opernu pjevačicu s tremom. Za terasu Hotela Jadran uz neki one man band tipa Ivo Solo i zvuke pada metalne pepeljare na metalni stol…

——————————————————————————————————

Ivana Banfić – Mir

The Body hrvatske estrade i dalje ponosno nosi svoje silikone i ne zna pjevat. Četiri časne za bekvokalima valjda služe da još jače istaknu njeno fakat dobro tijelo. Pjesma? Kakva pjesma?

——————————————————————————————————

Kolko god Šerifovićka pjevala za radikale, ona njena Molitva od prošle godine je fakat bila pjesma i pol… Ćelavi tipovi i žene sa šiškama su in. Loša glazba je in. Ja sam out.

——————————————————————————————————

Apdejtam nakon Malnara!

PS:
Đoni Logan ko Stivn Sigal u negativu!!!!!!!!!!!!!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

36 komentara

Sarah Kay 23 veljače, 2008 - 22:12

ufff…počelo je, počelo!! :))

Odgovori
Athena Air 23 veljače, 2008 - 22:47

Žali bože love spaljene na ovakav šrot, nadam se da su se bar istrošili u Hemiću i restoranima.
Fala što si mi zabilježio misli. Dora je nadmašila samu sebe, al ne propušta se. I dalje.

Odgovori
jebali smo tajči 23 veljače, 2008 - 23:34

2006: i zato noćas meni sviraj…
2007: mi ćemo svirat jazz, vi ćete bit za ples…
2008: zasvirajte noćas tu romancu…
Mislim da im je ovaj put žiri namjerno nadrobio bodove, da se više ne pojavljuju na Dori. Pjesma im je zakurac, a ionak se vjerojatno nikome nije išlo u Beograd, pa ajd nek idu oni. Skoro ih publika zajebala sa Šolom. Bilo bi super da smo domoljubnu slali..
Ne vjerujem da budu ušli u finale…

Odgovori
opaljena 23 veljače, 2008 - 23:36

Ja nemam pravo komentirat,nas su diskvalificirali 😉 ili bolje rečeno,sami smo se diskvalificirali da spriječimo želučane i crijevne probleme.

Odgovori
Ponoćna strina 23 veljače, 2008 - 23:52

Taj cirkus uvijek ima neku notu zabavnosti u sebi. Kad rekoh nota i zabavnost, ne mišljah na muziku. Festival kao takav. Zarazilo me još u djetinjstvu, još dok je ta zabavna muzika imala neki, da se poslužim dragovoljačkom kategorijom, dignitet:)) Pa, samo je za jednu Mišinu pjesmu ulica spjevala više prepjeva (“Na tvojoj ruci gljive, u tvome oku šljive, taj drugi što te čeka, ne liči na čovjeka. On može da te lupi, sve zube da ti skupi, protezu da ti kupi…” )
E sad, meni se čini da se ta vrsta muzike odavno potrošila sama od sebe i da nema tu puno načina da se oživi (Nemre to više oživjet ni ethno primjesa, ni drLuka sa “charge-clear!”). A i zašto bi… E sad oni to oživljavaju već nekih 20 godina i naravno da bi bilo tužno. Kad ne bi bilo smiješno:)

Odgovori
Crveni 23 veljače, 2008 - 23:57

Sindrom kiselog grožđa, a opaljena? 🙂

Odgovori
Beauxarts 24 veljače, 2008 - 00:06

Osobno mislim da su Kraljevi ulice najoriginalniji i da imaju izgledne šanse dobro proći. Bilotko drugi da je izabran – šanse bi bile ravne nuli.

Odgovori
šarli 24 veljače, 2008 - 01:25

Nisam imao sreću gledati pa ti od srca zahvaljujem na izvještaju. Jedino, molim Fodoru ne pakovati. Nije mi Fodor ni rod ni prijatelj, ali još uvijek je bolji od sve konkurencije.

Odgovori
porta 24 veljače, 2008 - 10:23

to i je za nas , tome smo dorasli, ali zamisli da moramo birati rock pjesmu kakav bi to cirkus bio!

Odgovori
ZOXL 24 veljače, 2008 - 11:55

Nisi baš nešto maštovit s komentarima kao što si bio prošlih godina. Eh…

Kraljevi Ulice sucks! Odvratni djedice! Gore od Malnara!

Odgovori
Debeli 24 veljače, 2008 - 13:16

Kod Malnara pobedio Sevica kralj! 🙂

Ostavio sam da se snima nocas preko neta, i sad pogledao, jedina Evorvizija koju ja priznajem, genijalno, svega je bilo, i kradje bodova i tuche i…..jako smeshno! 😀

Posaljite nam Sevu u BG i celu ekipu 😀

Odgovori
Genijalni ud 24 veljače, 2008 - 13:24

Dora je namještena. Iza svega su Židovi. I Srbi. Možda ćak i članovi SDP-a. Jelde?

Odgovori
klara.1106 24 veljače, 2008 - 13:35

ma kakva dora? jadan dudu!

Odgovori
gurwoman 24 veljače, 2008 - 16:41

zbunio si me: kaj ozbiljno mniš da ofucana kokićka dobro izgleda? kako?!
dobro, u šolu onda neću dirat, to nam je očito kamen temeljac razdora.
a đoni pjeva bolje i pokretljiviji je od 90% svih ovih naših. bilo mi je otužno gledat kako nitko od učmale uštogljene publike kurca ne kuži kaj on priča. a tek atmosfera? bingo četvrtkom u domu umirovljenika je tehno parti naprema ovoj ekipi.
mene je iskreno začudilo kako šuputica nije pobijedila. nisam mislila da ću ikad u životu čak i navijat za nju. jest smeće, ali bar je poletno, pamtljivo i zabavnije od svih onih dosadnih elegičnih užasa, a ima i bitan element pokazivanja nogu i sisa.
tamara me razočarala. i dalje vjerujem da ju je netko opako ucijenio pa je morala nastupiti.
ali kako nitko nije komentirao onaj užas za koji sam znala da nas čeka čim je proglašen pobjednik. naravno da se bandić morao nasrat na stejdž. pa ne bi svega ni bilo da nije njega. al nisam očekivala da će mu se svi čmariti. bar je onaj dedica koji repa o teškoj socijali mogao umjesto “gradonačelniče moj, uguz-uguz, slurp…” reći na mikrofon “smanji te režije, jebote!” fala bogu da nemamo nikakve šanse za pobjedu jer da eurosong dođe u zagreb, to bi bilo katastrofičnije od 16 sljemenskih utrki odjednom. pa bi mi na kraju račun za vodu bio bar 700 kn.
baš godi tu i tamo malo prosut žuč!

Odgovori
rudarka 24 veljače, 2008 - 19:15

mi bili u pubu, lijepo se vratili na samo proglašenje onih kvazi uličnih.. dobro napisano – tak i tak se nikom nejde do Begeša… he he

Odgovori
shunkica 24 veljače, 2008 - 19:33

Meni je jako simpatičan bio čovjek nadasve umjetničkog imena Pero Galić i skladba “Otvori mi oči”. Loš “stajling”, loša frizura, prosječna (doduše, za ovogodišnju Doru iznadprosječna) pjesma, ali fenomenalan glas… Kao i Giuliano, ali mu je pjesma zakujac.
Nadam se da je netko gledao polufinale Dore. Svima nam je u oči upalo muškobanjasto djevojče što je pjevalo “Idi, leđa mi okreni”. Plakala sam. Od smijeha.
A one dvije u “grinrumu”… I oni njihovi skečevi kao uvod u pjesmu… Katastrofa. Gdje su nestali dani kada je Knjaz radio skečevi za Dora (reci mi ribafish, o reci da se sjećaš), kada smo umirali od smijeha, i kada je Doru bar zbog Knjaza trebalo pogledati… Šmrc

Odgovori
Nemetz 24 veljače, 2008 - 22:05

Grizla me savjest što smo bili u gostima i što propustih redovnu godišnju dozu kiča, ali lakše mi je kad vjerni fanovi poput tebe daju iscrpni komentar. Koji me barem na trenutak odnio u tu tjeskobnu, ali uvijek za sitnu “baš da vidim kaj slijedi dalje” dovoljno nadrealnu dvoranu.
Inače, Prinčeva prva ljubav u vrtiću se zove Dora, slijedeću godinu ne propuštamo 🙂

Odgovori
gaja 24 veljače, 2008 - 22:46

Večeras je bio izbor za miss univezum Hrvatske.Imaš li šta pemtno reći na tu temu.Još jedna parada kiča.Ovo juče sam propustio jerbo sam zaboravio,ali si ti sve fino opis’o.Fala vi!

Odgovori
snoopyshist 24 veljače, 2008 - 23:11

Pogledah nakon dugo godina spomenutu paradu kiča…U oči su mi upale stisnuti Šuputičini silikoni u outfitu vrijednom četvrti crvenih svjetiljki u Amsterdamu…Johnny je jedini bio vrijedan za slušat tu večer, iako ga ionak visoki gosti nisu doživjeli zbog jezične barijere…jadan čovjek, sigurno je pomislio da smo nacija koja uživa u sprovodima i komemoracijama…

Odgovori
pokojni_toza 25 veljače, 2008 - 01:05

Fala bogu nisam gledo! Al zakači me večeras Red karpet i odmah eto posta! uzdravlje

Odgovori
Mladen 25 veljače, 2008 - 07:31

Nije li Balašević imao neki tekst …svirajte mi jesen stiže dunjo moja… …tu romancu…
tako nekako
Mislim, davno je to bilo, osamdeset i sitne, ali toliko o originalnosti.

Odgovori
smartblond007 25 veljače, 2008 - 09:14

Ja bila na licu događaja, ali po danu i po noći, ne na samoj predstavi. Imala prilike vidjeti poznate face, nabrijane aute ispred Hemingwaya, ružno mršave blondine u svjetlucavim haljinicama, jedan mafijaški par (trudnica izblajhane kose u crvenoj lepršavoj tunici na bretele koja pokriva samo bradavice (odvratno!) i njen puno stariji, opasno izgledajući suprug)… Dobro si iskomentirao pjesme. Šteta što nije pobijedila Šuputica pa da nas predstavlja hrvatska Paris Hilton…

Odgovori
Bobika 25 veljače, 2008 - 10:33

Hi,hi hi, kaže moja žena da si ti prikrivani Doroljubac a da tu samo izigravaš macho muškarca.
Pa tko još prati Doru čovječe?!!!
pozdrav iz Čačinaca!
P.S.Nemoj da ja čujem da si slučajno kupio Toyotu!!!! 🙂

Odgovori
porta 25 veljače, 2008 - 11:05

toyotu nego šta!

Odgovori
Marija 25 veljače, 2008 - 13:09

Problem voditeljica tipa Pišek ili Jurčević je opterećnost vlastitim izgledom, pa tako se ukočene ne mogu opustiti i raditi voditeljski posao za koji su plaćene. A možda su zapravo plaćene da budu lijepe…

Odgovori
smartblond007 25 veljače, 2008 - 14:42

Naravno da su plaćene da budu lijepe…

Odgovori
orka 25 veljače, 2008 - 18:14

kaj je Dora bila? kad?!! 😛 aha, to je valjda bilo ono nekaj hrpa morona koji valjda vise ne znaju kud bi sa sobom i sto pa idu na TO, a mozda se svi idu sprdat tam, neznam…

Odgovori
shunkica 25 veljače, 2008 - 21:43

Nadam se da nakon ovoga više nema voditeljskih angažmana za Lanu.

Odgovori
domina 25 veljače, 2008 - 22:06

Kad bi neko starom iz Kraljeva ulice reka, da pošto je 75 years old, jema pravo na dentjeru! A za koji ku_ac će mu oni jedan žuti zub?

Odgovori
Manga 26 veljače, 2008 - 09:24

Očekujemo tvoju potporu. Ujko Hrvoje te treba ;)))

Odgovori
Manga 26 veljače, 2008 - 09:25

U najmanju ruku tag sa strane. Posluži se sa slikom http://www.012station.hr/pictures/Borna.jpg

Odgovori
Marija 26 veljače, 2008 - 13:56

I da, Šola, agencija – Stars club možda?

Odgovori
porta 26 veljače, 2008 - 15:44

vidim da su tu neki protiv natoa, pa im poručujem neka popuše sa tim pederskim pacifističkim forama!

Odgovori
zigzig 26 veljače, 2008 - 15:50

U Noćnoj mori su Jajanu ukrali pobjedu, kao da je Dinamo u jugoslovenskoj fudbalskoj ligi 🙂
Jubito lijepo pokazuje kako je Jajan izgubio živce nakon svega toga, taj će tip fakat umrijet uskoro koliko ga prcaju

Odgovori
Hrvoje 27 veljače, 2008 - 11:55

Pero Galić rocks! Pokazao je svima kako se pjeva a pjesma mu je fenomenalna, kvalitetna, Gibonnijevska, Guns and Roses… Njegovi aduti su kvalitetna pjesma i odlične vokelne sposobnosti a ne minice i silikoni.

Odgovori
kole 27 veljače, 2008 - 12:20

jebote ,a ibrica?kak si njega propustil?apsolutni pobjednik sa :iskoči samnom iz jurečeg vlaka

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.