Dnevnik trudnog muškarca 7

by Ribafish
0 komentar

http://img371.imageshack.us/img371/7848/jajarok1ur.th.jpg[/IMG][/URL]

Datum – počeo deveti mjesec (ako ste u horoskopu djevica, slobodno pitajte starce kakav je bio novogodišnji tulum)
Spol – reko gine muško. Ja skepsa
Nejebica – prisutna
Drkica – nikad slađa
Ime – Rok, Svemir, Kapno ili Torsten

Objašnjenje:
Rok je po rock’n’rollu. Jebat ga, iako ostah bez gro čupe, u duši sam stari roker odrastao na Azri, Čorbi, Skloništu i Purpleima. A tu je i Rok Petrović, najveća sportska legenda svih vremena. Kratko, lijepo, jako. Ako nema govornu manu…

Svemir je zbog najvećeg luđaka kojeg sam u životu upoznao, Svemira Ježine, ronioca, ribara i koraljara iz Murtera. Kuća kraj mora, maska, peraje i boca vina. Za večeru friški cipli, svaki treći mjesec zaron na 50 metara po koji koralj i tako u krug. Od mora živio, more ga uzelo. Poginuo povrativši ručak na dubini od 75 metara. Uglavnom, oduševljava me ideja da kad jednog dana dođe doma jako kasno i mama ga pita – «Pa dobro sine, gdje si do sad?», on kulerski odgovori – «Svugdje, mama!». Svemir, ono, kužite…

Kapno je nadimak pokojnog dide. Ni baba mi ne zna reći kako je nastalo. Valjda nije od kapavca. Nikad neću zaboravit četvrti veloluški plivački maraton kad sam u finišu pobijedio Gojkota, a spiker urla: «Najbrži Lučanin – Domagoj Jakopović – Kapno!»

Super su mi imena povezana s tri mrtva čovjeka. Torsten je pak ideja jednog od dvojice budućih kumova malom x, Dine, legende DMJ-a, koji je smislio savršeno ime za desetobojca – Torsten. Baš moćno!

Mihaela je odabrala ime za curu, i bit će Klea. Možda zato jer u dvorištu imamo Clia. Na kredit. Clia, ne Kleu.

Do sretnog dana kad ću stiskat ruku, trpit psovke, zamišljat kakav feeling mora biti npr. israt toster ili izrigat kalorifer, neće se točno znati jel muško ili žensko, jer ultrazvuk je precizan ko Tanzanijski čip. Za sve željne odgonetavanja, tu je slika na kojoj su navodno muški spolni organi. Ako su ovaj orah na slici muda, ja sam Vjekoslava Bach.

Jučer su u Tajlandu osudili na smrt pijanog vozača koji je pobio s autom četvero ljudi na cesti. I onda se sjetim da znam sjest janpi u auto i sav se stresem. Jebote, nikad ne vozim preko 40 kad sam naroljan, ali da znam da me čeka kolac, išao bi pješke i do Zaprešića.

I još nešto. Serverina kaže da se zviždi za dobrom ženskom. Seve, zviždi se samo za lakom ženom. I cice ti vise. Shvati to.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.