Dnevnik 71 – par slički

by Ribafish
0 komentar

Danas sam na pivopijama po stoti put prepričavao doživljaje s Curlinga i prvenstva u Budimpešti. Lagano mi fale treninzi, i jedva čekam otvorenje klizačke sezone u rujnu. Ali, kad sam na ovoj slici skužio da je Junior rođeni Čunjaš, odmah mi se vratio osmijeh na facu! Car!!! Nenadjebislav!
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Pronađite deset razlika!!!

Iako možda krene putevima braće Seljan… Who knows…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dakle, ljudi, Rok fakat puže unaprijed. Možda zvuči smiješno vama nedjetetnim laicima, ali nakon dva mjeseca rikverca, to je stvarno novost. Najdraža igračka mu je trenutno moj polustrgani mobitel kojeg uredno žvaće i ždere, a za mjesec dana ću valjda razgovarat tako da ću trebat prislonit uho na njegovu škembu.

Moram kupit novi mob, a ne da mi se. Naime, ovaj put bi htio imati uređaj koji se osjeti kad vibrira i čuje kad zvoni. Dakle, ni u kom slučaju Soni Erikson. Do tad nek Malivoj gricka ovu kramu.

Sutra shopping u Grazu. Sjedalica, ljuljalica, stolica i još par tih -ica za koje nemam pojma ni svrhu ni namjenu, ali eto. Sebi ću kupit tri para sintetičkih čarapa u haundemu koje će se stisnut u prvom pranju i popit par Puntigamera as usual.

Sljedeći tjedan krećem na bazen. Ne ovakav.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Za dva tjedna je maraton na Jarunu, branim 49-o mjesto od prošle godine, a tako sam van forme da je to strašno. Al dođite vi na grah!

Priča iz života…
10 stvari na koje morate paziti kad pečete palačinke kad se majka vašeg djeteta vrati s mora nakon tjedan dana

1. Prije pravljenja palačinki, ne se previše nadati nečemu poslije palačinki jer će vam se dić. A kad vam se digne, slučajno se možete puknut kameno erektivnim glavićem u pojačivač plamenika pa će vam izgorit ulje dok spravljate smjesu.
2. Izgoreno ulje s pripadajućim sukljavim gustim dimom ne bacajte u sudoper jer je tamo barem jedna duda i tri posudice koje poslije prelijevanja više neće imati istu funkciju.
3. Kad ste prozračili kuhinju, bacite smjesu koja se zgrudala.
4. Staviti novo ulje i napraviti novu smjesu. Ulje ugasiti kad ste shvatili da u fridžu više nema ni kapi mlijeka. Ići po mlijeko.
5. Grijati ulje, raditi smjesu, razmišljati staviti li ili ne cimet u smjesu jer je prošli put bilo nešto čudno.
6. Baciti prvu palačinku jer se prva uvijek zalijepi. Baciti drugu palačinku i cijelu smjesu koja se zapjenila kao da si ubacio Disolvo i Mister Proser a ne jebeni cimet od kojeg se smjesa diže i zapjeni, čega si se upravo sjetio kod te druge palačinke.
7. Smješkat se susjedi koju mrziš dok je žicaš brašno. Jaje kradeš od radioaktivnog goluba iz potkrovlja jer su dućani zatvorili. Smjesa, ulje, plin…
8. Razmišljanje o mogućem seksu dovest će do druge kuhinjske erekcije i lutanja misli u daljinu dok prva palačinka ne zagori do pakla. Ali ta se ionako baca. Smeće je puno, odvod začepljen od nafte nastale mješanjem brašna, ulja, cimeta i limunove kore. U sudoperu se iz silnih jaja koti ergela osvetoljubivih slijepih kokoši-mutanata.
9. Od druge do petnaeste palačinke sve teče picikato, kao i mazanje. Ni tri sata nakon početka, palačinke su masne i pohotne, spremne za utovar u rascjepljeno ždrijelo.
10. Ona ih pojede za 10 minuta i zaspi jer je umorna.

Mrak.

Dođe mi da poslušam savjet s reklame…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ili se odem provozat…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ali ipak odoh ćorit i skupljat snagu za sutrašnju vožnju i pržit si kompilaciju s Misfitsima, Ramonesima i SOAD. Znam ko će uživat u vožnji!

Subota tekma s Poljacima. Možda i Plete zabije!

P.S. Društvo Prijatelja Piva traži ljetnu terasu za druženje preko istog. Drugovi ugostitelji, javite se!!!


Parah dox – 02.06.2006. u 01:19 kaže: Ma Plete… uf… da… panjina jedna.


krejzilejzimadrfakr – 02.06.2006. u 03:40 kaže: zaboravio si stavit pod ono a palačinke onaj trenutak inspiracije kad se zapitash kako bi to bilo u smjesu stavit recimo inćune…i bacanje smjese nakon neuspjeha 🙂
eh da lik si lajk ajm jour fen…lol
pozdravljam te JA…da dobro vidish JA te pozdravljam i jagoda iz belišća…heineken six pack…novatv…ring a bell? čaos….. zaleti se —>


rudarka – 02.06.2006. u 07:00 kaže: moj je žvakao karabiner.. frka je bila kad su krenuli zubi pa je počeo škripati s njima..


c’est mois, Nemetz – 02.06.2006. u 09:25 kaže: Bwahaha… Rok je fakat sve slađi i smješniji… Carlos the lijenčina je tek počeo puzat unazad…


vatuljak – 02.06.2006. u 12:24 kaže: @rudarka: daj djetetu užeta


sexyžena – 02.06.2006. u 13:27 kaže: jao nisam odavno bila kod tebe tek sad vidim kako je junior brzo narastao, kako djeca brzo rastu!


Archie The Neukroćena – 02.06.2006. u 13:41 kaže: e ajd priuči mog dragog pravljenju palačinki! vidim da tebi dobro idu..


The offspring girl – 02.06.2006. u 14:07 kaže: Zakon pozadina…mislim ona riba…


Crow Jane – 02.06.2006. u 14:12 kaže: Tip & trick: Ima Podravkina smjesa za palačinke, samo ju smješaš s vodom. Stoji na polici kraj brašna. Ne pjeni se i palačinke su odlične. 😀 MA svaka bi te zamuž. 🙂


dr.luka – 02.06.2006. u 14:33 kaže: Ma to Sony nije imal mogučnost istovremene vibre i zvuka jer im je vibru glumil zvučnik.. Ja imam SE i ak hoću vibrira i pjeva istovremeno 🙂


Barek – 02.06.2006. u 15:46 kaže: Najjacu vibru ima Nokia.U rangu Pneumatske busilice. Palacinke su priznajem zajebanije nego kaj izgledaju.


BBBotočac – 02.06.2006. u 15:49 kaže: Hej stari, legenda si! Ovo sa Derbijem se u potpusnoti slažem, smeće od emisije, debilana teža! Al budući sam ovaj weekend u ZG-u vjerojatno ću otić na tekmu samo zbog humanitarne naravi, ipak treba pomoć djeci! Veeeeliki lički pozdrav iz Gacke Doline!!!


paola i lana – 02.06.2006. u 19:12 kaže: hahaha, pogledaj naš neocount


ribafish – 02.06.2006. u 21:06 kaže: Da mi je bar jedna ostala za jutro…


Mjuzik – 04.06.2006. u 02:02 kaže: Derbi je najobičnije HRT-ovo sranje.

I ja ne mogu vjerovat da ti Ribafish fakat pišeš blooooooog… onaj ribafish iz KLIKA???? WOW

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.