Dnevnik 44 – Al sam se raspiso, život ima smiso…

by Ribafish
0 komentar

Mali foto session.

Preveć meljem u zadnje vrijeme a i neke grube riječi izlaze iz mene. Što nije dobro. Sreća da imam obožavateljice (Lori, Deki, tužite me, ali ovo mi je najdraža slika godine!!!).
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tko ima žnoru za bazen na Mladosti da idem ubijat nervozu mlateć vodu a ne praznu slamu i ženu kad presoli šnicle!? Ozbiljno. Miha i ja bi u neki klub koji tolerira inertne moržolike humanoide…

Mi stalno idemo nekom, a i nama dolaze neki dragi gosti (vrati mi CD-e, pizdo!)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tako su neki dan došli Cat i Drago, pa sam ispekao šatro hobotnicu ispod peke. Trik je da se hoba tutne u protvanj sleđena te tako naglo omekša, a krumpir, luk, paradajz i tajni sastojak pohiću okolo te sve prekrije alufolijom (peka), pomoli i ne otvara dva sata na 180 stupnjeva. Rezultati variraju. Taj dan je ispalo sjajno, a onda je uslijedilo iznenađenje jer me Cat pitala bi li joj htio bit kuma na svadbi!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Jes da mi je najdraža frendica na svijetu i da mi je spasila život onomad u Puli nakon 16 Tuborga, ali ja kuma? Ako me nije šlog trefio… Kuma. Di ću halj… odijelo nabavit? Ono s maturalca mi se nekako stegnulo u ramenima, a Miha misli da onaj bijeli sako iz H&M-a nije dovoljno nobl. Kaj kupit. Kak. Kad. Di? Kako otvorit ples? Plešem ko albino orao mišar s parkinsonom. Oću buket morat lovit? Mama… Naravno da pristajem i sad sam na mukama. Ah, konačno nešto za razmišljat u novoj.

Vraćam se dnevnim zapovijedima koje obavljamo naizmjenično, poput previjanja (interesantno je da obično muškarci mažu klince kremom s jednim prstom, a žene s više njih. Nemetz, očevi, Grace, majke, zašto?),
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

…zatim, pogodite kaj?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nokti, naravno…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

…te dotjerivanje istih,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

…a onda i uspavljivanje juniora pjesmom. Tata je 7 godina pjevao u KUD I.G. Bregović i pet godina u klapama, što se vidi na uživanju djeteta u prekrasnoj “Paun leti”.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Što mu bi? Možda je Cavor ipak imao pravo o mojim baritonskim koloraturama. Jel ide neko na Second Hand Band u Sax? Ne propustite…

Kako mu ipak to nije baš bilo po volji, genetika će se u suradnji sa Sonjeckom pobrinuti da Rok nastavi tatinim stopama. Ovo je prva Rokova pivska etiketa!

Opet sam prekršio obećanje od badnjaka da neću kupovat loše pornjave – kupio sam “Analne komandose”. Previše je glup naslov bio da ne bi 33 kune strošio…

Komentator slaloma je neki dan rekao u Visokim Tatrima. Pa nisu Tatri nego Tatre, pobogu… Trebao sam bit komentator. Ili prevoditelj. To bi zvučalo ovako…

BUKVALNI PREVODI NA ENGLESKI

– Pričam sam sa sobom. I’M TALKING ALONE WITH THE ROOM.
– Računaj na mene. CALCULATE ON ME.
– Čekanje u redu za kruh. WAITING ALL RIGHT FOR BREAD.
– Ko te šljivi. WHO PLUMS YOU.
– Ko te šiša. WHO CUTS YOUR HAIR.
– Nosi se. CARRY YOURSELF.
– Tekuća pitanja. LIQUID QUESTIONS.
– Od malih nogu. SINCE THE LITTLE LEGS.
– Malo prije. SMALL BEFORE.
– Voditi računa. TO LEAD THE BILL.
– Napet sam. I’M ON FIVE.
– Pijan je ko majka. HE IS DRUNK AS A MOTHER.
– Iz čistog mira. OUT OF CLEAN PEACE.
– Fotokopije. FOTO-WHO-DRINKS.
– Upala mišića. THE INFALL OF A LITTLE MOUSE.
– Blago tebi. TREASURE TO YOU.
– Pop-pjevač. PRIEST-SINGER.
– Sranje kroz gusto granje. SHITTING THROUGH A DENSE BUSH.
– Neda Ukraden. NO YES STOLEN.
– Ružica Sokić. LITTLE ROSE LITTLE JUICE.
– Mirjana. PEACE I ON.
– Slobodan Milošević. FREEMAN GENTLEFUCK.

Ili:
Šiber – medvjedica…

Pitanje za današnji dan:
Kaže frendica koja je ostavila dobro plaćeni uredski posao u Ljubljani iznajmila stan i nekom dala psa te otišla na put oko svijeta:
“Reci mi molim te, kako da razumijem muškarce? U čemu je finta da počnete vezu samo kad žena zatrudni?”

Probao sam joj odgovoriti:
Čim nekom muškarcu pokažeš da si zaljubljena u njega, nisi mu više zanimljiva. Odmah ide tražit drugu, jer time što je vidio kako netko može biti zaljubljen u njega, misli da može i neka druga i to ide isprobavat.

A vi možete i bolji odgovor dat!


S U Z A N A – 09.01.2006. u 23:51 kaže: taj tvoj rok je predivan!!posebno na onim fotkicama di mu pjevaš.. 🙂 a da to ubuduće radi miha??nije baš da je bio oduševljen..btw,čestitam šta si posto kuma!!i nauči plesat (ako ne znaš) jer nakon šta smo pogledali dvd s bratove svadbe njegov kum postaje predmet sprdnje upravo zbog prvog plesa!!!!!!!!


baja mali knindža – fan club – 10.01.2006. u 00:54 kaže: mislim da sam te jednom vidio, ali nisam siguran….ako si ikad bio na Krđaniji (Baniji) u metropolisu Petrinji u malom bircu kojemu je gazda ćelava nabildana mrcina imena i nadimka “Stipe Ustaša” i ako si ikad razbijen spavao na stepenicama, ja sam onaj koji je rigao blizu tebe i bio mineralnu u svrhu triježnjenja i ponovne uspostave seskualne moći koje mi je u tom kritičnom trenutku zatrebala…


:: bounce zawebancija :: – 10.01.2006. u 01:00 kaže: Ne slažem se s tobom , RibaMan.. Mislim da nije problem u zaljubljenosti, nego muškarcima, tj. nama jednostavno nije u genima da stalno “oprašuju” jednu jedinku… Hmm.. Malo je nespretno zvučalo ;-)… Mi smo od pamtivijeka monogamni narod, te stalno poželimo nešto drugačije i novije… Dakako, s vremenom se muko smiri pa shvati da više nije mlada pčelica kojoj kita stoji non sto u “stroju”, pa zgrabi prvi koju mu se dopadno i oženi je… A bebica i drugo stanje, to je normalna stvar prije braka, da se uvjerimo da je cura/mlada/žena za to sposobna.. Da se ne zahebemo… ;-))) POZDRAV I DO TIPKANJA..


milena – 10.01.2006. u 01:16 kaže: :)) A pitanje ti je…ma jel ti to provociraš, ha, ha :)). Kako nikad nisam bila opterećena “tim” pitanjima, bilo mi je egzotično zašto se toliko priča o strahu od braka/veze,naročito muškom, sve dok nisam prvi put ja bila kuma na svadbi.Svadba sa 350ljudi, sve po P.S-u, a ja se nekako snalazim. Prijateljica kojoj sam bila kuma imala je stariju sestru koja je zamisli, tad punila 30 i nije izražavala ni najmanju namjeru da se uda. Bacanje bidermajera. Ja stojim sa strane sa najdražim Nezakonitim i ne pada mi napamet da hvatam to cvijeće. Međutim, igrom slučaja buket doleti pravac meni u ruke. Nisam ni došla sebi, kad je na mene nagrnulo jedno 10 onduliranih starih tetaka i momentalno mi izbilo taj buket iz ruke, koji je odskočio još dva puta da bi planiranim navođenjem završio u rukama Njene Sestre (jer njoj je veća hića :))). Čovječe, koja agresija, pa tu je i glava u pitanju :)). Najdraži Nezakoniti plače od smijeha i dragosti.Kaže da sam izgledala kao malo pile među orlušine :)). Otad mi je sve jasno :)). I muški strah od svega, opravdanog i neopravdanog. Al ne mogu sad o tome a nisam ni kompetentna (ni trudna, ni u lovu, ni udata), jer kad vidim ove Rokove antene u zraku, suze mi idu od smijeha :))) A vjerujem da lijepo pjevaš, al je Roku ružno slušati :))


milena – 10.01.2006. u 01:29 kaže: Ehm, da…hoba na istarski, moja najdraža klopa!Krompiri su zakon kad onako postanu rozi, a sve miriši na ruzmarin, lovor i….gušt…A muškarci mažu bebe jednim prstom valjda zato što tako barataju sa svakom masti koja služi za mazanje, a pritom ne služi za jelo.


SadisticoShy – 10.01.2006. u 01:54 kaže: Ispravak netočnog navoda: Slobodan Milošević je – FREEDAY SWEETFICK..ILI TALIJANSKI: Liberto Carafucato – eto…no ipak mi je draže, “can I translate you to other page on the street. (mogu li te prevesti na drugu stranu ulice)


plavva – 10.01.2006. u 07:38 kaže: ja sam imala prejebenu ideju za svadbu. naime po zakonu ti ne moras bit prisutan na vlastitoj svadbi, moras poslat izaslanika. e pa dragi i ja smo mislili poslat dva gay bradonje ko svoje izaslanike i napravit dernek. s tim da bi deckima platili jos da se cmoknu nakon AJ DU:D


sisajed – 10.01.2006. u 08:01 kaže: U čemu je finta da počnete vezu samo kad žena zatrudni? valjda misli na ženidbu. Još nisam upoznao nekog tko je počeo vezu kad je žensko zatrudnilo.


Kaco Mortale – 10.01.2006. u 09:25 kaže: Fali ti još toga. Npr. Hop, string, string my raincoat is shakin’-Hop žica žica, drma mi se kabanica; In the separation I kiss you-U razdeljak te ljubim; Moving cake-Gibanica; Eating castles-Manjadvorci (selo u Istri)…


ribafish – čovjek krnje jetre – 10.01.2006. u 09:28 kaže: siso, žena je slovenka… to je čisto gramatički…


ribafish – čovjek krnje jetre – 10.01.2006. u 09:29 kaže: cara fucato… ko pjesma lidije percan… majstore!!!!!!!!


New, Improved Organizam – 10.01.2006. u 09:54 kaže: Ne razumem ni pitanje ni odgovor. Jesi siguran da ste pricali u isto vreme o istoj stvari, ili se ne secas tacno sta te pitala, ali si ipak pokusao da joj odgovoris?
Juce sam cula da je 60% ljudskih razgovora neki oblik nesporazuma. To je bas dobro!!!


sevacjaku – 10.01.2006. u 10:10 kaže: ….jedva sam te primjetil jučer na tv….od slađinih sisa……..pita me moja…….kaj nije riba dobil sina nedugo…..pa kaj tu radi s ovommm…:))))))))))))…..radii čovjek….velimmmm:))))


…NeUkRoĆeNa… – 10.01.2006. u 11:31 kaže: ma mali isti tata.. al je naravno ljepši :D! vidim da te bilo strah podić glavu kad je Slađa bila iznad tebe…i ja bi se bojala da se ne ugušim… zastrašujuće su. meni osobno ružne i too much,al eto.. Ja čist zadovoljna svojima, a kom se ne sviđaju,ma nek se tuže upravi vodovoda.. Nije tebi teško radit u Playboyu, i ja bi takav posao.. primate žene u suradnju?! i mogao bi malo svratit do mog bloga…možd bi ti moje stvaralaštvo bilo zanimljivo


Bobika – 10.01.2006. u 12:04 kaže: Pazi ovo: trenutno sam ovdje sa 4 Hrvata,jednim Švabom,jednim Srbinom i 18 Makedonaca!! Čime si Makedonce kupio?


maastab8 – 10.01.2006. u 12:28 kaže: u biti, tada prekidamo vezu!! 🙂 uostalom, neka ona nama kaže kako da mi razumijemo žene pa ćemo onda mi njoj probati pomoći..


vagabundo – 10.01.2006. u 12:30 kaže: daj postaj nekakav transkript spornog razgovora…za one koji nisu gledali…ima nesto u tome da te nesto uvik vuce na druge, ono, ma nije mi u stvari ni napeta….samo da vidim mogu li…i onda zajebes


Snjeguzica – 10.01.2006. u 13:03 kaže: ovo danas ti je najbolji post u zadnje vrijeme. foto stripic je genijalan, obojica ste smijesni. prijevod s engleskog-vrhunski. bar nam nikad ne bi bilo dosadno citati filmove s tvojim titlovima. koji dzob, he? 😉 p.s. sto je to momcicu na obrazu?


makedo – 10.01.2006. u 13:41 kaže: hm…pozivam se na nekitam amandman ili koji vec klinac i branim se sutnjom glede muskaraca…bolje mi je DA ĆUTIM BRE…nego, to oko kuma u muskom rodu, znam ja jednog…i sad ga zovemo kuma 😛


goga bjondina – 10.01.2006. u 15:44 kaže: By the way ako ste ti i Miha stvarno zainteresirani za bazen, ima jedan super program nedjeljom na Mladosti. Kosta 100 kuna za dva mjeseca a ukljucuje jedan termin tjedno u trajanju od 2h i to nedjeljom popodne, a ima 45 minuta aquaaerobic a ostalo je plivanje u velikom bazenu, super je, nije skupo i nema guzve jer se ne reklamiraju….


ribafish – čovjek krnje jetre – 10.01.2006. u 16:15 kaže: goge, nedjeljom se trijeznim. a ne, prosla su ta vremena… idealno! pitam mihu i javim ti se na blog! grazie!


male price male mie – 10.01.2006. u 20:21 kaže: Buahahahaha… Sretno s traženjem haljine… I odgovarajućih cipela!!! Pazi samo da ne slomiš potpeticu dok budeš plesaola… Lalalalala…


KGB is watching! – 10.01.2006. u 20:48 kaže: Ma najjači je MATKO JELAVIĆ – Well who is the little lion?


liftboy – 10.01.2006. u 21:29 kaže: Pa kad smo već kod svatova, ja sam kum ili kuma mojoj legici! E sad, zamisli kad i jedna i druga strana ima muškog kuma, pa koliko se tu pojelo, popilo i povraćalo! A ples…izgnječili se ko pire krompir! Sva sreća da me za to ni bilo briga, a buket je neko popalio. Ili zapalio?! U magli mi je taj dio…


*bu* – 10.01.2006. u 22:13 kaže: 8)


c’est mois, Nemetz – 10.01.2006. u 22:18 kaže: Ja mažem bebinju kožu s koliko prstiju stignem (lakše je s više, jer pokrivaš veću površinu, ne znam na koliko je muškaraca provedeno istraživanje) s iznimkom, da prostite, šupčanog predjela… e to provučem vještim potezom jednog prsta….


Erogeni genij s Venere – 11.01.2006. u 00:04 kaže: joj, ja sam samo jednom u životu probala hobotnicu..tako je super izgledala ispod peke, crvenkasti vijenci su pozivali da ih popapaš, i kad sam napokon stavila u usta žvakala sam 20ak minuta, sramota me bilo pljunit jer sam bila kod susjeda, ali što mi je na kraju preostalo? da sam htjela žvakat kupila bi si orbit.


Hrki – 11.01.2006. u 00:16 kaže: Prijevodi su zakon !!!! :)))))


c’est mois, Nemetz – 11.01.2006. u 00:26 kaže: Našao sam još: Dedinje = He belongs to grandfather. Ali to nije ni do nogu jedne iz stvarnog života, kad je moron iz mog razreda pisao zadaću iz engleskog na temu “opišite osobu koju volite & ste bili zaljubljeni”. I tak, škraba on prije sata na brzinu ako ga prozove i pita me onak uspaničen “kak se veli duga?”. Ja odgovorim “rainbow”. I naravno, žena ga prozove. Krenuo je sa “She had rainbow hair…”


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 03:29 kaže: i dapače – yes, little duck!


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 03:31 kaže: nego, ljudi, kakva je ovo navala iz Makedonije!? 535 unique visitorsa iz zemlje gdje sunce sja i nijednog komentara? ko to može objasnit? Adolf Dado Topić rules!!!


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 03:33 kaže: kako da naučim plesat. to je kao na naučiš tarantulu heklat. kako? čemu to vrćenje u krug ako sam pojeo trećinu odojka, a šef sale mi toči svoje vino umjest buteljiranog, i sve se otima kontroli… kakoooo…


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 03:37 kaže: nisam ja spavo na stepenicama u petrinji. a, ne, ne… au contraire, mon ami. miha je imala rodju i onda smo pili od tri i u ponoc sam digo choru (fala choro) da nas skupi i vodi u provod. dmj je zaspo na stepenicama, puf u pletenoj stolici, muf u drugoj pletenoj stolici, a ja sam bio iritantno dosadan i gledao ženama sise.


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 03:39 kaže: mileno, kaj te muško masira jednim prstom? perche? i svadba s 350 ljudi… tolko ih ni bandich ne zna… čemu?


makedo – 11.01.2006. u 09:25 kaže: ribafish, krades mi makedonce!!!:):):)


Ana – 11.01.2006. u 14:44 kaže: Muško je sigurno, i to neodoljivo! A što se tiče ovog drugog hvala Bogu pa sam se toga riješila. A što se tiče ovih kao što je bouncedj, nije u pravu a niti ga je lijepo čuti! Žene su te koje uvijek šire noge, bile one neplodne ili muški, zato mu je bolje da se poklopi ušima i na ovu temu zauvijek ćuti, jer nikad ne može znati što i tko ga čeka u životu.


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 14:57 kaže: alo makedonci! ko vam je reko? jeste poboljsali skopsko pivo? kad je prilep beer fest?


Zapisi iz Darkwoodske mocvare – 11.01.2006. u 15:05 kaže: Makedonci dolaze!!! Navuko si pola Makedonije ovamo, i eno vidi što se događa, već ih je par ostalo u Hajduku na probi. Skupljaju ih ko cigići krupni otpad


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 16:44 kaže: zagore, dabogda ti ciko vise ne davao. to sto su nasi treneri supci i kupuju sve zivo, ne znaci da moras bit rasist…


c’est mois, Nemetz – 11.01.2006. u 17:36 kaže: Opaaa, vidim da si se opeko na onaj vic o Hamdiji pa pušeš i na hladno 🙂 Inače tek toliko, kad smo kod Hamdije… bili smo kod ped(er)ijatrice na cijepljenju i naš Mali Buda (tako ga je nazvala 🙁 ) ima ravno 8 kila. Došlo mi je da uzviknem “Majko rodila si stokilaša!” 😛 . I još je fasovao dvije injekcije u guzu koje NIJE NI SKUŽIO, samo se i dalje smješkao? Crocop. Veli da je na vrhu najgornje granice veličine svojih vršnjaka (elem, veći od barem 95 % tro i po mjesečnjaka)…. ništ, morat ćemo, uz kresanje noćnih orgija, možda i u teretanu.. Jel postoje uopće neke vježbe za bebe, da si čuo?


seoska idila – 11.01.2006. u 18:40 kaže: majstore, u zadnje vrijeme ne otvaram limenke, da ne iskočiš…(apropo nekidan na teveju, no bil si tak cakani uz Slađu…i malo ti je bilo vruće kad se ona prsatila…)a što se tiče svadbe: pa ti si udan, pa zato ne treba fatati buketu…a ostalo…kume, kume, izgori ti kesa…


fault – 11.01.2006. u 20:09 kaže: Samo da obavijestim postovaoce lika i djela gospodina Fadila Toskica, da je isti danas preselio na ahiret. Molim sve da u 23.35 puste pjesmu “Puce grom u srcu mom”. Hvala.


cranberrie – 11.01.2006. u 20:49 kaže: eh to i mene muči… sad idem biti cool i zahebavat muškarce ko male majmune…


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 22:45 kaže: nijesam udu dan… nit udan. mi smo zajednica.


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 22:47 kaže: nemetz, ja sam naglasio da je ono vic o ciganima, a ne da mrzim cigane… to je razlika. mrzim samo strugat led sa šajbe rano ujutro. kakve vježbe za bebe? pa da nas umlate s devet godina. si lud? nek diže parkete ili žbuka stan. još plaćat za to…


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 22:51 kaže: cran, zaljubila se dabogda…


ribafish – čovjek krnje jetre – 11.01.2006. u 23:02 kaže: ode fadil. pokoj mu duši. DMJ, kako mu se zvao onaj hit?


c’est mois, Nemetz – 11.01.2006. u 23:19 kaže: Umlatit će me iovak ionak ak nastavi rasti … plus kaj ne reagira na injekciju, tj. otporan je i na bol /muzika iz “Zone sumraka”…./


c’est mois, Nemetz – 11.01.2006. u 23:29 kaže: Evo u duhu tvog odgovora i malo bukvalnog njemačkog: Ciganka koja šije = Romi Schneider 🙂


ribafish – čovjek krnje jetre – 12.01.2006. u 00:11 kaže: ovaj zaspi samo uz ac-dc… kad mi gitaru umjesto tostera prikopča…


art of life – 12.01.2006. u 00:29 kaže: slažem se s tobom u vezi odgovora na ono pitanje…ajd pozdrav i do slušanja


blog blogović – 12.01.2006. u 02:34 kaže: Sve ste rekli, osim How yes no (kako da ne)!

🙂


mirna8d – 12.01.2006. u 15:32 kaže: ribač bit ćeš divna kuma, hehe:)) da ne moraš kupovati haljinu posudim ti ja svoju jednu divnu, izgledat ćeš ka princeza!!!


HOLI GOLAJTLI – 12.01.2006. u 17:51 kaže: uuuu,posto sam upravo priznala jednom idiotu da sam se u njega nacisto zaljubila…nalecem na tvoj post.I sta sad…brrr.nisam mogla vise da se pravim.jebi ga.


buba mara – 12.01.2006. u 22:35 kaže: slatko dijete :)))


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 00:12 kaže: holi, sad promatraj!!!!!!!!!!!


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 00:13 kaže: ne bi stao u haljinu od todoricke…


mirna8d – 13.01.2006. u 00:48 kaže: NO WAY!!! ccccc…e da sjetih se nečega vezanog za pitanjce…nekad ponekad cura i pobaci…kao npr moja legica…u joj ideja za post…leti leti…već me prošla, bah


šmajser – 13.01.2006. u 01:03 kaže: gledanje u ženske grudi muškarcima produljuje život!!!pa sad ti nemoj gledat


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 12:02 kaže: onda cu ja ko i hajduk – zivit vjecno!!!!


espadrila – 13.01.2006. u 19:01 kaže: na pitanje u vezi mozebitnog bavljenja sportom odgovor nemam, kao ni na ono u svezi glede muskaraca i zaljubljivanja i ozbiljnog vezivanja. u svezi glede druzine od vjesala moji ljudi ce konktaktirat tvoje kad mi prođe ispit, a ondak ću se i angažirat više oko stvaranja remek djela zvanog ‘trash enciklopedija’. nemoj na svadbi lovit buket,to ti je opasno. zene koje se jako zele udat vole istuc ove ostale koje jos sebi ne zele priznat da se jako zele udat.


malena_1309 – 13.01.2006. u 23:02 kaže: netko je jednom rekao “daj muškarcima ono što žele i više to neće željeti”,al ne slažem se ja s tim,,bar ne uvijek..


jozo – 06.02.2006. u 18:17 kaže: kosjenka – like a shadow

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.