Dnevnik 10

by Ribafish
0 komentar

Besmrtna izjava Joe E. Lewis-a:‘Počeo sam dijetu. Prestao sam piti, pušiti i prejedati se.
Za 14 dana izgubio sam dva tjedna’.

Za desetak dana idem i ja na dijetu. Kad (ako) preživim okot, dolazim doma i počinju dani otvorenih piva. Loče se do iznemoglosti 48 sati, dovoljne zalihe pivice još nisam nabavio (traži se sponzor jer mi je doma tek 10 gajbi), a onda rez. Nikad u životu nisam bio deblji i u lošijoj formi, zapušem se i od kvalitetnije žešće drkice, a jetra mi zauzima 70% utrobe i ima kvalitetu albanskog čipa. Kako ću morat kuhat za troje sljedećih par mjeseci, odlučio sam izbacit kruh, ulje, slatkiše i slatkaste sokiće i probat jest i pit zdravo. Još dvojim oko alkohola, ali mislim da bi bilo fer prema ovom sirotom organizmu (koji se lupa po čelu par puta tjedno zadnjih dvadesetak godina i govori iznutra “Pa dobro, Riba, jebemu mater, za kog ti igraš?”) priuštit mu samo one pive koje još nije probao i pokoju finu buteljicu. Jednom tjedno, najviše. I obećajem da ću ponovo počet radit sklekove prije prvog pišanja i krenuti na bazen. Sestre mi!

Prijavio sam se za plivanje na Svjetskim korporativnim igrama i obećao trenirat, ali ne ide pa ne ide. A još mi dali trenirku i tenisice u firmi. Za plivanje! Jarun u desetom mjesecu? Zvuči zastrašujuće, ali kad sam dobio mukte reebokice… Brrr, kad mi se pišo izgubi od hladnoće, mamaaaaa… I dalje sam sretan k’o mali psić kad mi netko nešto pokloni, bez obzira ima li to svrhu ili ne. Loš odgoj? Kompleksi? Nešto treće? Pojma nemam, ali sam se opet sjajno proveo u Koprivnici, najsretnijem mjestu u Hrvatskoj. Da imaju more, bili bi Monte Carlo. U službenoj posjeti Carlsberg-Panonskoj Pivovari, Nina nas je dočekala, najela i napila i dovela do Kuglane2 gdje sam trebao puštat mjuzu, ali se tu film prekida. Nemrem otić trijezan iz tog grada… I još su mi dali majicu i kapu! Pa sam kapu dao sinoć Ivanu koji ide sljedeće dvije godine raditi genetske šarane u Wuhan u centralnoj Kini. Pa smo se obždrali kozlića i domaćeg ajvara. I onda se razvezala rasprava o onom mailu koji kruži – pizzi s četiri različite vrste sperme koju je neka žena dobila u našoj najvećoj pizzeriji i onda se origala. Stvar je potpuno besmislena jer ne mogu zamisliti četvoricu debelih pizza majstora kako istovremeno dodirujući se laktovima umrljanim brašnom bacaju drkicu na vruću pizzu istovremeno stenjuć i svršavajuć: “O, da, Podraaavec…” Ili “Yesss, Bucooo…”
Uglavnom, kad je Von Smile rekao – Quattro Spermaggi, ogladnili smo…

Završio sam tečaj za prisustvovanje porodu. Nekakav smešni lik, mješavina Rodneya, Mr Beana i Ciganovića u bijeloj kuti je došao na kat gdje se gužvalo stotinjak trudnica i donatora životnog sokića, gurnuo ključ u bravu, začudio se, pogledao nas i otišao nazad. Vratio se nakon deset minuta iz prizemlja s pobjedonosnim smješkom, pokušao ponovo otključati – kad ono, opet mućak. Nakon petnaest minuta smo konačno utrčali unutra jer je krele uspio od treće, ali unutra nije bilo stolica za bar dvadeset ljudi, pa su neke trudnice morale stajati za vrijeme predavanja. Srećom, ušao sam među prvima, pa sam se uvalio ko ljubomorna moruzgvica. Taj tzv. doktor koji drži predavanje je bio tako dosadan, neinventivan i metiljav da sam skoro umro. Da je retard, vidilo se kad je ušao i pogledao desetak uspuhanih trudnica kako STOJE i upitao – imate li svi mjesta za sjedenje? Nešto je kenjuckao o pravilima, citirao neke latinske pizdarije i općenito nije rekao ništa. Tipični primjer malog snoba nastalog neželjenim porodom nastalim nepriznavanjem seksa od strane nekog doktora nad medicinskom sestrom, koji zbog serije komplekasa (koja dobra izvedenica!) pod svaku cijenu želi nositi tu kutu i misliti da je zbog toga vrijedniji i bolji od ostalih. A pritom ga ne zanimaju ljudi i njihovo zdravlje nego samo status. Prepoznajete li neke od ovakvih? Nakon odspavanih 45 nepovratno izgubljenih minuta, pokušavam dić atmosferu i pitam jel se može za tih 16 sati (koliko može trajati Impact) pofurati i televizija u rađaonu, a on me tupo gleda i kaže – nisam razumio pitanje… Pa i Tuki je imao više smisla za humor od njega. Užas! Ne bi mu dao ni da mi kokoš porodi, a kamoli Mihaelu… Ali Miha će to sama napravit. Sto posto. Sve je pročitala na internetu i totalno je samopouzdana. A mene je strah. Po Retard. Doc. Dr-u, začetnik djeteta treba tamo stajat kako bi vršio komunikaciju s trudnicom. 16 sati? Pa mogu joj kompletnog Andrića s najvisprenijim ulomcima Krleže pročitat! Kupit ću joj Gloriu pa čitat ljubić na glas…

Još deset dana pa će proći i deveti mjesec bez seksa. Već vidim odbijanje pokušaja za nekih 15 dana – nemoj Riba, dijete plače, nemoj, dijete spava, ili nemoj, dijete je na sisi… Ajme… Ako netko ima viška filmova s Terrom Patrick, Jennom Jamesom ili općenito s nekom frčkavom tetom solidnijeg vimena koja se smješka dok puši, javite na ribafish@hotmail.com. Zahvalan.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Grmovi na ribičiji

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.