Dan očeva 2023. ove nedjelje na Srednjacima uz HURR, Ribafisha i Čisteće medvjediće

Akcija čišćenja parka Srednjaci i zabavno – edukativni program za cijelu obitelj

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Došao nam je i taj dan: dan za zabavu, edukaciju i akciju, Dan očeva! Obilježava se u 52 države, a u Hrvatskoj dan kada slavimo očinstvo pada na 19. ožujka. I ove godine Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) priprema poseban zabavno-edukativni program i kvalitetan nedjeljni provod za cijelu obitelj. Partneri događanja su Ribafish i Čisteći medvjedići koji će sudionicima, roditeljima i njihovim klincima, pomoći da zajedno očiste dječji park Srednjaci.

PROGRAM :

11:00 – 11:10 h – pozdrav organizatora

11:10 – 11:20 h – Mirjana Gaura „Tata“ i „Zašto volim tatu“

11:20 – 11:50 h – Domagoj Jakopović Ribafish – RokOtok za sretniju budućnost djece

11:50 – 12:00 h – Čisteći medvjedići – malo pričamo, puno se družimo a najviše čistimo

12:00 – 12:40 h – čišćenje parkića

12:40 – 13:00 h – dijeljenje nagrada, odjava programa

Moderatorica : Melita Požgaj / tajnica Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo

Program počinje u nedjelju 19.3. u 11 sati u dječjem parku Srednjaci, ulaz je slobodan, a sve posjetitelje očekuje puno zabave, smijeha i sponzorskih poklona. U zanimljiv i raznovrstan program uvest će nas mama Mirjana Gaura, književnica za djecu koja će pročitati svoju pjesme „Tata“ i „Zašto volim tatu“ iz knjige „Samo za tebe“. Domagoj Jakopović Ribafish, kolumnist, novinar i gastro bloger podsjetit će nas na važnost kvalitetno provedenog vremena s djecom, zaštite okoliša, a podijelit će s nama i doživljaje i avanture s projekta RokOtok. A zatim na scenu stupaju Čisteći Medvjedići koji će sve sudionike povesti u čišćenje parka Srednjaci.

Sponzori su se pobrinuli za poklone, organizatori i partneri za alat i opremu za čišćenje, a na roditeljima i klincima je da donesu dobru volju, vedar duh i osmijeh na licu. Podržimo očeve, ravnopravnost među roditeljima i snagu međusobnog pomaganja i podrške u odgoju djece. Zajedno možemo više: očistiti parkić, poboljšati društvo, stvoriti bolje sutra za sretniju budućnost naše djece.

Poruka za Dan očeva 2023. je: „Dragi tate, sretan vam Dan očeva i svaki dan u kojemu svojim trudom i radom doprinosite stvaranju i očuvanju sretnije budućnosti za našu djecu.“

Akciju su podržali Mini mljekara „Veronika“, Povrće i voće svemoguće, FED d.o.o., Up Rent, Optika Srednjaci, Sweet family torte i kolači i drugi donatori te mnogobrojni tate s donacijama kojima će djeca na kraju programa biti nagrađena.

Web: www.ravnopravno-roditeljstvo.com

Facebook: www.facebook.com/Ravnopravno

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.