Croatian Travel Festival u Hrvatsku dovodi Hazena Audela – zvijezdu National Geographica

Croatian Travel Festival, koji se već dvanaest godina održava u Šibeniku, u organizaciji Hrvatskog kluba putnika, u ovogodišnjem izdanju ugostit će Hazena Audela, zvijezdu National Geographica

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Poznati američki avanturist već više od 30 godina istražuje najzabačenije dijelove svijeta i otkriva ih brojnim gledateljima putem svoje globalno popularne emisije „Primal Survivor“, koja se u svojoj sedmoj sezoni emitira u inozemstvu na 47 jezika i jedna od najbolje ocijenjenih emisija National Geographic kanala.

Najveći domaći festival koji okuplja putnike i zaljubljenike u putovanja, otvara se 31. kolovoza i traje do 3. rujna, a Hazena Audela će 2. rujna, u okviru trećeg dana održavanja festivala, na tvrđavi Barone ugostiti poznati urednik, voditelj te autor više putopisnih serijala Goran Milić.

Iste će se večeri na istoj lokaciji odvijati i razgovor s Gordanom Giričekom koji će podijeliti svoja iskustva iz vremena uspješne košarkaške karijere kada je kao NBA igrač puno vremena provodio na putovanjima, da bi danas putovao u ritmu kreiranom po svom guštu, najradije motorom.

Festival se tradicionalno otvara gostovanjem Šibenčana koji putuju, a 1. rujna će Goran Milić biti u ulozi gosta i publici donijeti svoju priču o Izraelu. Istog će dana na festivalu gostovati i Dean Kotiga, koji ovdje stiže u ulozi „lovca na putovanja“ kako bi s publikom podijelio priče o učenju o svijetu kroz putovanja u solo aranžmanu i s obitelji.

Program će se svih dana održavanja festivala, osim 2. rujna, odvijati na pozornici postavljenoj podno katedrale sv. Jakova, pored poznatog kluba Azimut te će ga voditi i moderirati Vlatka Vužić.

U okviru festivala po deseti put će se u pet kategorija dodijeliti i nagrada „Dijana Klarić“ te će biti postavljena izložba s 10 fotografija koje su osvojile nagrade tijekom svih godina dodjele.

Cijeli program festivala možete vidjeti ovdje: https://www.hrvatskiklubputnika.com/stranice/program-croatian-travel-festival-2023/91.html

Sve informacije možete pratiti na FB i IG: Croatian Travel Festival

Dodatno o Hazenu Audelu:

Uz strast prema prirodi i antropologiji, Audel je postao vodeći stručnjak za ekspedicije, koji voli dijeliti svoja iskustva te pokazivati vještine i znanje koje je stekao kao instruktor preživljavanja, vodič kroz divljinu i prirodoslovac. Audel je diplomirao biologiju i nastavio svoje obrazovanje s magisterijem iz tropske biologije i znanstvenog obrazovanja. Uz stečenu stručnost u ronjenju, planinarenju, putovanjima na bujnim vodama itd., njegova profesija odvela ga je u najudaljenija područja Amerike, Australije, Indonezije i južnog Pacifika. Od 2014. do danas producirao je svoju prvu veliku TV seriju, „ Survive the Tribe“, a potom i „Primal Survivor“. Uz strast prema znanosti i prirodi, vješt je majstor i profesionalni umjetnik i kipar. Kada ne istražuje divljinu, radi na divljem okruženju svoje kuće i imanja koje je sam izgradio. Vlasnik je tvrtke Hazen Audel Architectural Artworks.

Više o Hazenu Audelu možete doznati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=WPgaCj1a3k4

Croatian Travel Festival i ove godine podržavaju: Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije te partneri javna ustavnova “Tvrđava kulture Šibenik”, hotel Armerun i klub Azimut.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.