Čarobna moć boja: Ljubičasta, plava i zelena kao saveznice ultimativnog užitka za duh i tijelo

Utjecaj boja na ljude od iznimne je važnosti - toga su itekako svjesni u Termama Olimia i Wellnessu Orhidelia, a novost je da ulaznice možete rezervirati online i izbjeći ograničenja ulaska i gužve

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Ljudi su vizualna bića. Dok se kreću svijetom, svjetlost ulazi kroz njihove oči i prevodi se u signale u mozgu koji pomažu odrediti trebaju li se približiti ili odmaknuti, je li ono što vide dobrodošlo i prijateljsko ili prijeteće i nešto što treba izbjegavati.

Boja igra ogromnu ulogu u tome kako reagiramo na stvari oko nas. Može utjecati na to kako se osjećamo, kako razmišljamo, kako komuniciramo jedni s drugima i hoćemo li kupiti određeni predmet ili ne. Boja je suptilno, ali moćno komunikacijsko sredstvo, koje nam daje informacije o tome kako vidimo svijet i kako se osjećamo.

To posebno dolazi do izražaja u Wellnessu Orhidelia, koji je godinama najbolji wellness u Sloveniji.

Umirujuća svojstva i poticanje mašte

Njihov jedinstven koncept nudi za svakoga ponešto i bez obzira na što se odlučili, uvijek će vas pratiti – boje. Ovdje termalni bazeni svjetlucaju u nježnoj ljubičastoj, koja ima umirujuća svojstva, a može biti i stimulator mašte.

Plavu boju povezujemo s vodom, na ovom je jedinstvenom mjestu jedan od ključnih elemenata, posebno kada je riječ o vanjskim i unutarnjim bazenima gdje možete osjetiti snagu gejzira ili tok spore rijeke. Plava se smatra bojom koja daje energiju, a u nekim nijansama može djelovati i umirujuće. Također je povezana s koncentracijom i jasnoćom misli.

Isto tako, u Wellnessu Orhidelia čeka vas sjajna ponuda tretmana, među kojima i sasvim posebne masaže poput masaže mangovim maslacem umjesto masažnog ulja za bolji tonus kože, japanska shiatsu masaža, kineska tui-no uz ‘dodir’ toplih ulja koja izlučuju toksine i pomlađuju kožu.

Novost u ponudi je i mogućnost online kupnje ulaznica kojim si možete osigurati mjesto u prijestolnici termalnih užitaka i izbjeći moguća ograničenja ulaska zbog povećane popunjenosti kupališta. Odaberite svoj omiljeni kutak, vrstu ulaznice i željeni datum posjeta i uživajte!

Živjele boje, živio hedonizam!

Ako pak poželite aktivnosti na otvorenom, u Termama Olimia pratit će vas zelena. Ova se boja povezuje s umirujućim svojstvima, a to je najbolji mogući dodatak savršenom bijegu od svakodnevnih obaveza. Beskrajna zelena prostranstva, bajkovite šume i ljubazni domaćini jamče zen i opuštanje u svakom smislu.

Fotografije: Terme Olimia

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.