Bogato, šaroliko i ukusno ovog adventa uz Zagreb Jingle Mingles!

Gastronomski projekt Zagreb Mingles ovog će Adventa predstaviti svoj nastavak pod imenom Zagreb Jingle Mingles. Tako će najbolja europska božićna destinacija domaćim i stranim turistima ponuditi jedinstvenu, vrhunsku gastronomsku platformu.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Zagreb Jingle Mingles projekt je koji povezuje Nezavisnu udrugu ugostitelja i Turističku zajednicu grada Zagreba, kako bi adventska ponuda u metropoli bila raznovrsnija i atraktivnija no ikad prije. Objedinjuje lokalne proizvođače, ugostitelje i posjetitelje u jednu cjelinu koja garantira najukusnije blagdane do sad, čak i izvan samog centra grada.

Gastronomija je neizostavan faktor svakog druženja, a većina urbanog života bazira se na druženju u barovima i restoranima. Vodeći se time, Jingle Mingles okupio je više od 30 ugostiteljskih objekata koji će na prepoznatljivo uređenim terasama svojim gostima pripremati slana i slatka zimska jela, modernije inačice blagdanskih recepata, ali i tradicionalna pića poput dobrog, starog kuhanog vina.

Predsjednica Nezavisne udruge ugostitelja, Žakline Troskot, okupila je renomirane restorane, slastičarnice i barove grada Zagreba, kako bi ugostiteljska scena postala snažnija i cjenjenija. „Zagreb Jingle Mingles je platforma koja je će zasigurno upotpuniti trenutnu ponudu u gradu Zagrebu. Za sve posjetitelje, pripremili smo odličnu atmosferu. Vrhunski restorani, barovi i slastičarnice, uz sjajnu hranu, osiguravaju nezaboravan Advent u Zagrebu. Potrebno je u ovim vremenima potaknuti građane na obilje radosti, veselja i zajedničkog druženja na raznim lokacijama u gradu Zagrebu pa čak i van samog centra. Dokazat ćemo kako je Zagreb i dalje u vrhu najboljih adventskih manifestacija u Europi,“ istaknula je Žakline Troskot.

Uređenje terasa i eksterijera lokala sigurno će privući prolaznike, jer logo zvončića, kuglice, girlande, imela i božićna drvca zovu na minglanje. Prateći put lampica prošećite gradom i posjetite brojne restorane, barove i slastičarnice te uživajte u veseloj atmosferi. Zagreb Jingle Mingles odvest će vas u pravo božićno raspoloženje. Kako ne bi propustili aktualne ponude u Jingle Mingles objektima, sve informacije možete pronaći na službenim stranicama, te na Facebook i Instagram profilima.

Upravo tamo kriju se sve kulinarske tajne i adventska iznenađenja koja nude najbolji zagrebački lokali.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.