Birtija, Vrbovec: Predstavljena knjiga koktela “KAKO KOD KUĆE SLOŽITI KOKTEL KAO IZ BIRTIJE”

Vrbovečka je Birtija jedan od najljepših kafića ne samo u kontinentalnoj Hrvatskoj nego uopće, i bila je velika čast voditi event na kojem je predstavljena knjiga autorskih koktela nezaustavljivog Nikole Vidakovića. Super je vijest da kupnjom knjige sudjelujete u nagradnom natječaju u kojem možete osvojiti let balonom!

by Ribafish
0 komentar

Prošloga je tjedna održana promocija knjige “KAKO KOD KUĆE SLOŽITI KOKTEL KAO IZ BIRTIJE”. Imao sam veliku čast pričati o njoj s vlasnikom prekrasne Birtije s najljepšom terasom nadaleko, a kupnjom knjige sudjelujete u jednoj sjajnoj avanturi leta balonom!Službena objava:

Knjiga autorskih koktela koja na jednostavan način pomoću sitnih trikova pojašnjava procese i načine izrada navedenih koktela uz jasno izraženu uputu na koji način će potrebne namirnice doći do vašeg kućnog praga.
58 različitih vrsta toplih, hladnih, alkoholnih i bezalkoholnih koktela sigurno će zadovoljiti ukuse svih dobnih skupina. Knjiga će vas poznatim rječnikom i opremom koju posjedujete potaknuti da koktel napravite kod kuće za sebe ili svoje društvo.

Birtija Vrbovec: Savršena craft oaza s najljepšom terasom u široj okolici!

Svi oni koji do 6. srpnja 2024. kupe knjigu u Birtiji u Vrbovcu imati će priliku da se uzdignu na vezanom letu u balonu na vrući zrak, zajedno sa svojim omiljenim koktelom i knjigom! Kod kupnje knjige u Birtiji svatko će dobiti svoj jedinstveni broj te na dan događaja 6.7. u 18h, 20 osoba će imati tu priliku nakon izvlačenja brojeva.

Knjiga se može naručiti putem ROTO Web Shopa na linku: Knjiga: Kako kod kuće složiti koktel kao iz Birtije – 9801 (rotodinamic.hr) i putem HOĆU KNJIGU Web Shopa na linku: Hoću knjigu – Kako kod kuće složiti koktel kao iz birtije (hocuknjigu.hr)
Knjiga će od 26.6.2024. biti dostupna na prodajnim mjestima „HOĆU KNJIGU“: Rijeka Tower Center, Varaždin Centar, Split Joker, Zagreb City West, Zagreb Arena Centar, Zagreb Megastore, Zadar Supernova, Buzin Supernova, Zagreb City East
Pravila za let balonom iznad Birtije:

Zahvaljujući partnerima G3 Spirits, svi oni koji do 6. srpnja kupe knjigu u Birtiji imat će priliku da se uzdignu na vezanom letu u balonu na vrući zrak, sa svojim omiljenim koktelom i knjigom! Kod kupnje knjige u Birtiji svatko će dobiti svoj jedinstveni broj te na dan događaja 6.7. u 18 h, 20 osoba će imati tu priliku nakon izvlačenja brojeva.

Sve izvučene osobe morat će napraviti zasebnu prijavu! Također djeca zbog sigurnosti moraju imati najmanje 6 godina biti visoka najmanje 130 cm da bi se mogla uzdići u balonu, a djeca do 12 godina moraju biti u pratnji roditelja u balonu.
Vezani let balonom je kratko uzdizanje u košari balona koji je privezan na tlo u trajanju od 2-4 minuta. Visina podizanja je oko 2-15 metara, a sama visina i trajanje leta ovisi o vremenskim uvjetima na dan leta. Balon može podići dvije osobe uz pilota, te je broj mjesta za podizanje u ovom terminu ograničen.


Također, kako su baloni iznimno ovisni o vremenskim uvjetima postoji vjerojatnost da se let neće održati, ili da će se balon morati spustiti prije nego što vi dođete na red. Vezani letovi održat će se 6. srpnja 2024. na livadi ispod terase Birtije od 18:00 h do 21:00 h. Odluka o letu ili prekidu leta isključivo je na pilotu balona, te je nužno da slušate instrukcije pilota i posade koja će vas dovesti do balona.

Prije samog leta svi posjetitelji će morati ispuniti privolu koja navodi uvjete i rizike leta balon koju morate pročitati i s kojom se morate složiti prije nego se možete prijaviti.

VAŽNO!
LET BALONOM SE MOŽE NE ODRŽATI ILI BITI PREKINUT ZBOG VREMENSKIH UVJETA. ZBOG NAVEDENOG NE MOŽEMO GARANTIRATI DA ĆE VAŠE PODIZANJE BALONOM U SLUČAJU DA BUDETE IZVUČENI BITI I ODRAĐENO. ZA SLUČAJ LOŠEG VREMENA DOGAĐAJ ĆE SE PROLONGIRATI NA IDUĆI DAN POD UVJETOM DA SVI GORE NAVEDENI UVJETI BUDU ISPOŠTOVANI.

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.