Beeranje: Grožnjan vas zove na bicikliranje i craft piva!

by Ribafish
0 komentar

BEERanje je uživanje, pedaliranje, relaxiranje u prirodi uz stanke na beer-pointu!

 

Službena objava:
BEERanje je nastalo kao spoj ljubavi prema biciklizmu, uživanju u prirodi i pivu nas članova koji se godinama družimo, a pivo nam je uvijek zadnja stanica. Kako je naš član Andrej Ražman suvlasnik SUXO pivovare, gledali smo craft scenu kako raste od prvih koraka, ekipu iz BRUMANA znamo još iz takmičarskih dana, a SAN SERVOLO nam je prijatelj iz djetinstva i sugrađanin, pa smo odlučili spojiti sve to skupa u jedan dan uživanja.

Ideja je bila da se osim vožnje jednim od najljepših dijelova Istre sudionicima ponudi i mogućnost ispijanja kvalitetnih istarskih craft piva. Grožnjan je početna i završna točka ove rekreativne vožnje koja nas void dolinom Mirne do Livada gdje će sudionici moći razgledati i muzej Parenzane kojom će se vratiti nazad do Grožnjana.

Stanice će biti u Ponte Portonu gdje će lokalni restoran ponuditi i mali zalogaj kojeg će pripremiti njihov kuhar te nakon toga u Livadama i na dva vidikovca na Parenzani na potezu Livade-Grožnjan, koja slovi kao jedan od najljepših dijelova ove nekoć stare uskotračne pruge, a danas pješačko-biciklističke staze.

Ovoj našoj ideji pridružili su se osim ekipe Suxa, Brumana i San Servola odmah bez razmišljanja i Bura Brew, Kampanjola eko bira i Fabrika Bire s kojima već razmišljamo o proljetnom izdanju i širenju priče na naš početni plan.

Sudionici će plaćanjem kotizacije osim dobivanja 6 piva od 0,5l ili 0,33l za popiti na stanicama ili neke za doma i privjesak za ključeve koji je i otvarač za pivo te posebno izrađene keksiće BBQ okusa obrta Miscotti s kojima smo dogovorili i još jedan poseban okus za ponuditi na beer pointu.

Cilj eventa je opuštanje i uživanje, a BEERanje nam je kao naziv upravo to BEER (pivo) a sufiksanje kao bicikliranje, uživanje, opuštanje… Trebalo je biti i trčanje, ali moramo nešto ostaviti i za sljedeću godinu!

Detalji i prijave na FB eventu!

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.