4. Srijemski Pjenušavi doručak u znaku pjenušavih i mladih vina, glazbe i umjetnosti – i proslave Dana županije!

U nedjelju, 12.11.2023. u kušaonici Vina Papak Ilok, na najistočnijem vinogradarskom položaju Radoš, održat će se 4. Srijemski pjenušavi doručak u vinogradu.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Posebna svečanost ove godine je upriličena u organizaciji TZ Vukovarsko-srijemske županije i Salona pjenušavih vina Zagreb, a program je bogat i raznovrstan budući da je i prigoda posebna – na ovogodišnjem doručku obilježit će se i Dan županije.

Organizatori su prijašnje ljetne varijante pjenušavog doručka sa suncokretima u prvom planu zamijenili osunčanim toplim bojama jeseni, a prigodno se dan prije slavi i Sv. Martin, praznik mladih vina, stoga će cijeli iločki vikend biti u vinskim nijansama. Nedjeljni program započinje prijepodnevnim kušanjem pjenušaca s bogatim srijemskim doručkom (11-12.30 h), uz glazbu Tria Petre Marković i vođeno slikanje na radionici Feel good & paint, a u 14 h slijedi “En primeur Srijem”, predstavljanje mladih vina ili novih berbi na tržištu, vinarija sudionica događaja.

Na događaj je moguće doći samo uz prethodnu rezervaciju jer je povodom proslave Dana županije ove godine ulaz besplatan za prvih 50 posjetitelja koji se jave – kao poklon TZ Vukovarsko-srijemske županije.

Foto: Julio Frangen

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.