13. Plivački maraton Raslina 2023. ove subote u 9:30 uz ekološku akciju i druženje uz RokOtok!

Prekrasna Raslina između Šibenika i Skradina domaćin je još jednom plivačkom maratonu i bogatom programu vezanom uz sport i ekologiju...

by Ribafish
0 komentar

Neopisivo mi je veselje plivati s ljudima koji su plivali sa mnom tijekom projekta RokOtok, pa jedva čekam da se vidimo ovog vikenda! Za sve detalje, tu je

Službena objava:

Dragi naši plivači i prijatelji plivačkog maratona u Raslini, sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se 13. PLIVAČKI MARATON RASLINA 2023 održati 22.07.2023. (subota) s početkom u 9:30 sati.

Kad nas pitaju koje utrke imamo ove godine, mi odgovaramo: Sve!

Razlog tome je u činjeni da uz tradicionalni maraton na 5 km, koji se boduje za ACI Cro-Cup, te utrku na 1. 5 km (pojedinačno i timski), ove godine imamo i dodatnu utrku od 3 km koja se boduje za Dalmatinski kup daljinskog plivanja, pa plivači imaju mnogo izbora odabrati dionicu koja im prema trenutačnoj formi i planu natjecanja najviše odgovara.

ACI Cro Cup utrka od 5 km će ujedno biti i Veteransko prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Slovenije za kadete te Apsolutno prvenstvo Slovenije na 5 km tako da uz plivače iz Hrvatske i drugih zemalja očekujemo i mnogo dragih gostiju iz Slovenije, koji su već puno puta dolazili, a nekoliko puta i pobjeđivali u Raslini!

Uz utrke za odrasle također će se održati i 3 dječje utrke (50, 75 i 100 m) koje su uvijek jako posjećene i dinamične uz pjenu dječjih zaveslaja te pun naramak osmijeha u vodi i u prepunom gledalištu.

U sklopu ovogodišnjeg maratona će naš dragi Ribafish u subotu imati druženje s djecom kao podsjetnik na doživljaje i misiju projekta „RokOtok“ uz predavanje na temu očuvanja okoliša, a naravno biti će održana i „praktična nastava“.

Cijeli program počinje večer prije, u petak 21.7. u 19h, kad ćemo za otvaranje i zagrijavanje za subotu, imati atraktivnu aquathlon utrku (pojedinačno i timski) koja je lani imala svoje premijerno izdanje. Sve završava u subotu 22.7. navečer uz opuštanje uz glazbeni program.

Prijavite se na vrijeme i budite dio ovog natjecanja koje je u kalendaru daljinskog plivanja postalo nezaobilazno mjesto svima koji se aktivno bave daljinskim plivanjem i skupljaju bodove na natjecanjima, kao i mnogim amaterima i onima koji se prvi put žele okušati na nekoj plivačkoj utrci.

Za dodatne informacije i vijesti o svim našim događanjima u danima trajanja maratona pratite našu facebook i web stranicu.

Prijave i detaljne propozicije se nalaze na www.raslina5km.hr i www.stotinka.hr

 

Vjerujemo da se i ove godine vidimo u velikom broju!

Društvo sportske rekreacije Raslina i organizacijski odbor maratona u Raslini

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.