Zelinska kestenijada: Uživajte u prirodi, svježem zraku i kestenima!

by Ribafish
0 komentar

Turistička zajednica Zeline vas poziva da im se u nedjelju 11. listopada 2020. od 9:00 sati pridružite na Kladeščici gdje će se održati tradicionalna 23. zelinska kestenijada. Na Kladeščicu možete doći pješice, na biciklu ili automobilom.

Pa kažu u službenoj objavi:

Zbog postojećih mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom, ovogodišnja kestenijada se neće moći održati na način na koji smo navikli već ćemo je morati prilagoditi važećim epidemiološkim mjerama.

Ove godine neće biti ponude kuhane hrane, organiziranih dolazaka pješice ili biciklom, druženje uz živu glazbu, jesenske gljivarijade, natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića, sportske igre, natkrivenog šatora sa stolovima.

Družit ćemo se uz nešto više fizičke distance, ali s ništa manje veselja i dobre atmosfere ispred planinarske kuće „Kladeščica“. Pripremili smo pečene kestene, domaće kobasice te domaće zelinsko kraft pivo uz standardnu ponudu pića.

Broj mjesta i stolova je ograničen te Vas pozivamo da sa sobom ponesete svoje dekice, stolčiće i druge slične rekvizite, kako biste našli za sebe i svoje prijatelje idealno mjesto za opuštanje na prekrasnoj zelinskoj gori.

Grad Sveti Ivan Zelina i ove godine daruje mjericom kestene sve koji prvi dođu pješice i sretnu naše volontere po putu. Pozivamo Vas da se svi zajedno prilagodimo, očuvamo zdravlje i tradiciju te uživamo u 23. zelinskoj kestenijadi. Uživajmo u prirodi, svježem zraku, kestenima te budimo odgovorni i veseli!

Više detalja na: www.tz-zelina.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.