Započnite vinsku veljaču festivalom u Esplanadi: Graševina Croatica En Primeur 2024

En Primeur 2024. Graševina Croatica održat će se u četvrtak, 1. veljače 2024. godine u Hotelu Esplanade Zagreb, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske

by Ribafish
0 komentar

Već tradicionalno kušanje mladih graševina Slavonije i Hrvatskog Podunavlja, En Primeur – održat će se u hotelu Esplanade Zagreb, 1. veljače 2024. godine od 13 do 19 sati. Sommelieri, ugostitelji, F&B manageri, distributeri, novinari te ostali stručnjaci iz industrije dobro su došli od 13 sati putem registracije na linku:

Registracija za poslovne ulaznice – En Primeur – Graševina Croatica (grasevina.hr)
Za sve ostale ljubitelje vina, manifestacija će biti otvorena od 16:00 do 19:00 sati.

Krajem 2023, festivalu je prethodio uspješno održan Graševina Masterclass, u trajanju od dva dana, koji se odvijao u više Slavonskih i Baranjskih vinarija i restorana, a bio je namijenjen veletrgovcima, distirbuterima i vinskim profesionalcima.
Vinari okupljeni u udruženje Graševina Croatica premijerno će predstaviti vina berbe 2023. godine, uključujući i ona koja nisu još dostupna na tržištu. Ovaj događaj ima za cilj pružiti stručnoj javnosti i ljubiteljima vina priliku da ocijene vina koja će uskoro biti plasirana na tržište te da analiziraju njihov potencijal.


Graševina Croatica najveća je udruga vinara Slavonije i Baranje, a svoja vina predstavit će poznata, ali i neka novija imena hrvatske vinske scene. U krugovima vinskih stručnjaka En Primeur je prepoznat kao središte premijerne degustacije berbe iz prethodne godine.

Više informacija na stranici: https://www.en-primeur.grasevina.hr/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.