Zagrebački diWine bar slavi prvi rođendan: Dođite na radionicu o vinu, svirku i showdance uz promo cijene vina i ukusne plate

Omiljeno okupljalište zagrebačkih vinoljubaca slavi prvi rođendan. Ukoliko se i sami ubrajate u štovatelje Bakhove kapljice, tada nikako ne smijete propustiti diWnu ponudu koju su slavljenici pripremili za vas.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Osim uobičajenog uživanja u ugodnom ambijentu, velikog izbora vina na čaše baziranom na autohtonim sortama i domaćim boutique vinarijama te finim platama, rođendanski tjedan stimulirat će i vaša ostala čula – uz super popuste.

Trodnevno rođendansko slavlje započinje u četvrtak, 14.09. radionicom Vino za početnike koja je za ovu slavljeničku prigodu spuštena za čak 50%. Prilika je to da za samo 19EUR po osobi naučite osnove o vinu i pritom se dobro zabavite. Radionica predstavlja i originalan poklon – stoga na nju slobodno povedite dragu osobu. Prijaviti se možete putem maila diWine.project@gmail.com.

U petak, 15. rujna očekuje vas živa svirka, a u subotu 16. rujna spektakularan nastup talentirane plesačice Warise Lie, koja će publiku očarati orijentalnim plesom, firedanceom i charlestonom. Sva tri rođendanska dana u ponudi je rođendanska kombinacija butelja+plata za 44EUR.

diWine bar pratite na društvenim mrežama https://web.facebook.com/DiWineProjectCroatia, https://www.instagram.com/diwine_project/ te na webu www.diWine.com.hr , a za rezervaciju stola uputno je poslati wapp poruku na broj 0916464684. Živjeli!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.