Wok by Matija novom lokacijom u Zapruđu proslavio 10. rođendan!

Niti 20 metara od sad već legendarnog craft beer bara Bobi i Rudi u Zapruđu otvorio se peti Wok by Matija!!!

by Ribafish
0 komentar
Službena objava:
Brojni ljubitelji woka, među kojima su bila tv lica – Uršula Tolj, Robert Knjaz, glumice Barbara Vicković i Mirta Zečević, stilistica Alma Premerl Zoko te gastro blogeri Domagoj Jakopović Ribafish i Kasandra Draganić (Vilicom kroz Hrvatsku) s popularnim zagrebačkim wok majstorom Matijom Nikolićem proslavili su deseti rođendan brenda Wok by Matija i otvorenje nove, pete lokacije u Zapruđu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kad se prije deset godina prijavio za Masterchef, Matija Nikolić nije sanjao kako će mu finale tog showa otvoriti vrata gastro svijeta i kako će nakon deset godina predanog rada postati najpopularniji zagrebački wok majstor koji na jedinstven način sljubljuje popularni način pripreme hrane s namirnicama koje sam proizvodi ali i kupuje od lokalnih proizvođača.

Poseban hit su Matijine nudle, tjestenina koja je baza većine wokova a koju Matija sa svojim timom svakodnevno sam proizvodi u svom mini pogonu. Za sada su u ponudi samo ‘klasične’ svijetle nudle iako Matija najavljuje i one tamne, koje će biti napravljene od sipe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Desetu godišnjicu slavimo na novoj lokaciji u Zapruđu, koja je ujedno i peta zagrebačka lokacija. Uvijek se trudim ponuditi nešto novo i drugačije, pa tako s toplim vremenom, na ovoj lokaciji ekskluzivno predstavljam i proljetne wok-ove u kojima će se naći meso zebre i klokana te puno povrća i zanimljivih kombinacija začina” – rekao je zadovoljno Matija uživajući u sjajnoj atmosferi u Zapruđu, ispred novog street style restorana.

“Ovaj je wok stvarno njami, njami…” rekla je iskreno tv voditeljica Uršula Tolj koja je sa svojom kćerkom Evom ipak, najbolju ocjenu dala woku s kozicama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako bi uživanje u woku bilo potpuno pobrinuo se i partner promocije Sky Cola sa svoja dva pakiranja, na terasi je DJ Tom zabavljao okupljene glazbom 80-tih, a Matija i voditelj lokacije Zapruđe, Domagoj Požgaj, otkrili su ekskluzivu – nakon pet lokacija (Maksimir, Prečko, Tkalča, Središće, Zapruđe) pronađena je još jedna zanimljiva lokacija na istoku Zagreba, točnije u Dubravi s kojom će se dodatno obilježiti wok ljeto u Zagrebu!

Foto: Nikola Zoko 
Tekst: Alma Premerl Zoko

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.